„Na co bezpečnostní dveře? Náš dům máme dobře hlídaný, sousedka ví o všem, co se kde šustne,“ vtipkují často lidé, než najdou svůj dům vykradený. Nedejte na mýty, že váš domov ochrání pes, že postačí jen základní alarm nebo že si zloději netroufnou jít k domu přes zahradu.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Zloději jsou drzí a často nemají co ztratit. Jen vy. Investice do bezpečí se vám rozhodně vyplatí.

Máte moderní dům s velkými prosklenými plochami, které harmonicky propojí interiér s přírodou venku a vnesou do místností více světla? Pak určitě víte, že jsou pro takové plochy využita bezpečnostní prosklení. Zatímco jsou ale bezpečnostní skla téměř samozřejmá, bezpečností dveře se často řeší pouze bezpečnostní vložkou. To ale nestačí.

Bezpečnostní dveře NEXT SD 102 (Zdroj: Next)

Vylepšení stávajících dveří jsou většinou jen vyhozené peníze

„Na co bezpečnostní dveře? Náš dům máme dobře hlídaný, sousedka ví o všem, co se kde šustne,“ vtipkují často lidé, než najdou svůj dům vykradený. Nedejte na mýty, že váš domov ochrání pes, že postačí jen základní alarm nebo že si zloději netroufnou jít k domu přes zahradu. (Zdroj: Next)Napadlo vás vchodové dveře renovovat, aby vypadaly dobře a získaly více bezpečnostních prvků? Můžete je polepit tapetami, fóliemi nebo natřít barvou, ale výsledek bývá nevalný a jedná se jen o kosmetickou úpravu. Z hlediska funkčnosti a případného zabezpečení je většina „vylepšení“ cestou do pekel. Přestože dveře vybavíte novým bezpečnostním zámkem, oplechujete je a osadíte čepy proti vysazení nebo přidáte přídavný zámek, zloději zabere jen několik vteřin, než najde slabé místo. V mnoha případech navíc instalací bezpečnostního prvku oslabíte už tak chatrný rám standardních dveří.

Nejlepším řešením je vyměnit vchodové dveře za nové – bezpečnostní dveře na míru.

Bezpečnostní dveře vyrobené pro váš dům

„Na co bezpečnostní dveře? Náš dům máme dobře hlídaný, sousedka ví o všem, co se kde šustne,“ vtipkují často lidé, než najdou svůj dům vykradený. Nedejte na mýty, že váš domov ochrání pes, že postačí jen základní alarm nebo že si zloději netroufnou jít k domu přes zahradu. (Zdroj: Next)Český výrobce bezpečnostních dveří Next doporučuje do domu nejčastěji typ SD102, nejmasivnější dveře svého druhu na českém trhu.

Next vyrábí všechny dveře na míru. Můžete si tak zvolit povrch i úpravu. Na výběr máte dveře jednokřídlé i dvoukřídlé, kazetové dveře nebo s bezpečnostním prosklením či světlíky. Dveře mohou být v designu dřeva, lakované nebo i v naprosto netradičním provedení – plechové, pozinkované, celoskleněné, lakované sklo, nerez, samozřejmě i masiv.

Bydlíte-li ve starší zástavbě nebo v památkově chráněné zóně a výměna dveří za moderní nepřichází v úvahu, NEXT vám zhotoví na míru i dokonalou repliku historických dveří samozřejmě v bezpečnostním provedení.

Obstojí jen dveře s platnými certifikáty pro Českou republiku

„Na co bezpečnostní dveře? Náš dům máme dobře hlídaný, sousedka ví o všem, co se kde šustne,“ vtipkují často lidé, než najdou svůj dům vykradený. Nedejte na mýty, že váš domov ochrání pes, že postačí jen základní alarm nebo že si zloději netroufnou jít k domu přes zahradu. (Zdroj: Next)Opravdu kvalitní produkt musí mít nejen certifikát z českých zkušeben dle evropských norem, ale i výrobu kontrolovanou certifikačním úřadem. Jinak totiž nemáte žádnou jistotu, jestli firma vyrobila a dodala vám výrobek, který je na daném certifikátu. Bez platných certifikátů nemáte jistotu, že se k vám zloději nedostanou, navíc v případě vloupání vám může pojišťovna odmítnout plnění. Také vložky a kování by měly mít certifikovány ve stejné bezpečnostní třídě. Například na zmíněné vchodové dveře SD102, které jsou ve 3. bezpečnostní třídě, je nutné dát bezpečnostní kování a bezpečnostní vložku také ve 3. bezpečnostní třídě.

Certifikovány jsou všechny bezpečnostní dveře firmy Next. „Pečlivě sledujeme statistiky a způsoby vykrádání, a pokud budete mít Nexty, máte 2000x menší pravděpodobnost, že vás vykradou, než váš soused bez nich,“ říká Jaroslav Pecka, obchodní ředitel firmy NEXT.

Servis, na který se můžete spolehnout

Firma Next si zakládá také na svých službách a lidském přístupu ke každému ze svých zákazníků. Zdarma vám pošlou konzultačního technika, který vám přímo na místě doporučí vhodný typ a připraví poptávku tak, aby vaše budoucí dveře měly všechny požadované vlastnosti. Pomůže vám zvolit také příslušenství – kování a vložku, případně doplňky jako kukátko.

Do dvou měsíců od schválení nabídky u vás budou montéři a bezpečnostní dveře profesionálně namontují. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis a k dispozici máte 24 hodin denně zámečnickou pohotovost.

Více informací najdete na Next.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem