Voda je pro nás odedávna životodárným živlem a nevyčerpatelným zdrojem osvěžení, uvolnění, klidu i nové energie, synonymem pro zdraví a čistotu těla i mysli.

Proto si tak rádi užíváme například bazény, ale trendem ve výbavě domácností a chalup jsou jednoznačně luxusní vířivé vany. Umožňují nám oddávat se prožitku uvolňující koupele v příjemně teplé vodě a užívat si společně s rodinou nebo přáteli relaxační hydromasáž a také zábavu. To vše, aniž bychom opustili klidnou oázu vlastního soukromí. Pravidelná vířivá lázeň znamená ale především blahodárnou péči o naše zdraví a vitalitu. A to celoročně! Hydromasáže odstraňují svalové i psychické napětí. Po náročném dni pozitivně ovlivňují náladu a připraví organismus přirozenou cestou na kvalitní spánek.

Při nižší teplotě lázně může např. ranní lázeň tělo i mysl naopak aktivovat a příjemně rozproudit. Kromě toho odstraňuje efektivní hydromasáž také bolesti například pohybového ústrojí, napomáhá detoxikaci a regeneraci pokožky. Vířivky posilují funkci kardiovaskulárního systému a podporují imunitu i vitalitu celého organismu. Umožňují jeho rychlou regeneraci po pracovní i sportovní zátěži.

„Vířivé vany nabízejí ergonomické pozice obvykle až pro 6 osob. Díky speciální konstrukci a výbavě jsou vhodné pro celoroční venkovní využití. Ty kvalitní mají výkonný ohřev vody a vícenásobnou tepelnou izolaci. Využívat je tak můžete venku i při teplotách hluboce pod nulou,“ vysvětluje produktový manažer společnosti Mountfield Martin Veselý.

Špičkové materiály a technologie, které pracují pro vás

Kvalita použitých materiálů a technologií ve výbavě vířivky jsou pro komfort uživatele, spolehlivý provoz vířivky i její životnost naprosto zásadní. Základem je odolná akrylátová skořepina, extrémně trvanlivý rám, precizně zpracované komplexní rozvody, výkonná hydromasážní a cirkulační čerpadla. Ta jsou u kvalitních vířivek speciálně konstruována pro tichý, a hlavně úsporný chod. Všechny funkce má pod palcem bezchybně fungující řídící jednotka. Před tepelnými úniky chrání vanu silná vrstva termo izolace.

Luxusní vířivka Everest nabízí uvolňující koupel a dokonalou hydromasáž v pěti pohodlných, ergonomicky řešených pozicích k sezení a ležení osazených 88 hydromasážními tryskami. Mimořádné zážitky slibuje také sopečný efekt, aromaterapie či kyslíková terapie. Více na www.mountfield.cz

„Zákazníci očekávají od vířivých van nejen komfortní zážitky, ale zároveň naprosto spolehlivý provoz, dlouhou životnost a také luxusní výbavové prvky jako wi-fi ovládání, kvalitní audiosystém, LED světelnou terapii, aromaterapii vonnými esencemi nebo vodopády či fontánky. Velký důraz klademe samozřejmě také na celkový vzhled vany. Různá barevná a designová řešení skořepiny i opláštění usnadní perfektní zasazení vířivky do celého konceptu zahrady nebo terasy,“ doplňuje Martin Veselý z Mountfieldu. V Mountfieldu můžete vybírat z nabídky 8 modelů akrylátových vířivek.

 Swim spa: ideální propojení vířivky s bazénem

Do popředí pozornosti příznivců sportu i wellness aktivit se dostávají také swim spa, která kombinují možnost plavání v bazénu s relaxací ve vířivce v jediné kompaktní vaně. Bazén je doslova nekonečný díky nadstandardně silnému a zcela programovatelnému protiproudu s různými režimy pro sportovní i rekreační plavce. A bezprostředně poté může následovat hydromasáž uvolňující svaly i mysl. Unikátní technické řešení umožňuje velmi jednoduchou instalaci, ke které nejsou nutné stavební úpravy, což majitelé zahrad také ocení. Swim spa lze ale také zcela zapustit do země jako bazén.

SWIM SPA kombinuje možnost plavání v bazénu s relaxací ve vířivce v jediné kompaktní vaně! Ta je vybavena silným programovatelným protiproudem s režimy pro sportovní i rekreační plavce a zároveň pozicemi pro dokonalou hydromasáž po pracovních nebo sportovních výkonech. Více na www.mountfield.cz

Věděli jste?

První vířivá vana byla sestavena v USA roku 1968. Předcházelo tomu úspěšné zavedení jednoduchých hydromasážních van v nemocnicích a lázních. Od té doby mají vířivky za sebou další půlstoletí třeskutého vývoje a zdokonalování materiálů, technologií, výkonu i designu. A jejich popularita spolu s požadavky zdravého životního stylu neustále roste!

Více informací o cenách a dalších produktech najdete na www.mountfield.cz.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem