Léto je období dovolených a sluníčko nás přímo vybízí k relaxaci u vody. Pokud máte zahradu, nemusíte se za vodními hrátkami trmácet k rybníku či na přeplněné koupaliště. Můžete si vytvořit privátní pláž v soukromí vlastní zahrady.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Pro vytvoření rodinného zahradního koupaliště stačí zdroj vody pro napuštění a několik metrů rovné plochy, na kterou je možné umístit nadzemní bazén nebo nafukovací vířivku. Díky jednoduché konstrukci a bezproblémové instalaci si bazén na zahradě dokáže postavit skoro každý. Prohlédněte si nabídku některého z prodejců nadzemních bazénů a nafukovacích vířivek a vyberte si bazén a další vybavení pro vytvoření soukromého zahradního koupaliště. Široký výběr kvalitních a cenově dostupných nadzemních bazénů nabízí například MARIMEX.

Nejoblíbenějším typem nadzemních zahradních bazénů jsou nafukovací bazény z trojvrstvého PVC bez pevné konstrukce. Jsou vhodné zejména pro rodiny s dětmi. Získají si vás velice jednoduchou instalací bez nutnosti stavebních úprav. Stačí nafouknout horní nafukovací límec bazénu a napustit vodu. Stoupající hladina pak bazén postaví. Velmi oblíbeným bazénem tohoto typu je například cenově dostupný model Tampa. Tento typ bazénů je oblíbený především proto, že nevyžaduje absolutně žádné stavební úpravy a pokud máte na zahradě dostatečně velkou rovnou plochu, tak nejsou nutné ani terénní úpravy. Doporučuje se pouze podložit bazén speciální podložkou, která ochrání dno bazénu před mechanickým poškozením kamínky.

Pokud toužíte po větším nadzemním bazénu, který umožňuje využít celou vodní plochu, vyberte si některý z bazénů s pevnou konstrukcí. Jsou vyrobeny z kvalitního plechu s galvanizovaným povrchem a vnitřkem z odolné fólie. Tento typ bazénu sice vyžaduje montáž konstrukce, ale na druhé straně tato konstrukce umožňuje i větší rozměry bazénu, takže si v něm i zaplavete. Mrazuvzdornost fólie a antikorozní nátěr konstrukce umožňuje zazimování bazénu, takže ušetříte čas a energii při montáži a demontáži, případně i náklady na vodu. Jedním z oblíbených modelů bazénů s pevnou konstrukcí od MARIMEXU je Orlando.

Nadzemní bazén Orlando. Léto je období dovolených a sluníčko nás přímo vybízí k relaxaci u vody. Pokud máte zahradu, nemusíte se za vodními hrátkami trmácet k rybníku či na přeplněné koupaliště. Můžete si vytvořit privátní pláž v soukromí vlastní zahrady. (Zdroj: MARIMEX)

Pro náročnější uživatele jsou určeny prémiové nadzemní bazény s pevnou konstrukcí Florida Premium, které nabízí vyšší stupeň kvality, životnosti i bezpečnosti díky vyztužené obvodové nosné konstrukci s dvouvrstvým práškovým antikorozním lakem a stěnám z třívrstvého zpevněného PVC. Tyto bazény se vyznačují snadnou montáží i demontáží a vypouštěcím ventilem s možností napojení hadice a vypuštění vody dále od bazénu i domu. Pokud si na zahradu pořídíte tento typ bazénu, užijete si opravdu luxusní koupání. Přidanou hodnotou tohoto typu bazénu je velmi atraktivní design. Bazén Florida Premium vám budou sousedi zaručeně závidět.

Pro nejnáročnější jsou určeny nafukovací vířivky. V létě je můžete umístit na zahradu a mimo sezónu je bez problémů přestěhujete do interiéru. Montáž a demontáž nafukovací vířivky zabere minimum času. Nafukovací vířivé bazény poskytují luxusní relaxaci pro celou rodinu i vaše přátele. Bublinky a proudy vody promění koupel ve vířivce v úžasný zážitek. Užijete si v nich romantickou koupel ve dvou se šampaňským i originální bublinkovou party pro přátele či kolegy z práce. Nafukovací vířivý bazén budou zaručeně milovat i vaše děti. Vířivky mají integrovanou filtraci vody, automatický ohřev a jednoduché dálkové ovládání.

K bazénům a vířivkám si můžete pořídit i užitečné příslušenství v podobě ochranné podložky pod bazén, bazénové chemie, zařízení pro elektrický či solární ohřev vody, zastřešení bazénu, různých typů bazénové filtrace a zařízení pro čištění bazénu či vody. Oblíbenými doplňky, které doladí vaše zahradní koupaliště k dokonalosti, jsou solární sprchy, které využívají pro energeticky úsporný solární ohřev vody sluneční energii a solární plachty pro zakrytí bazénu. Ty zabraňují nočnímu ochlazování vody v bazénu a za slunného počasí kumulují teplo ze slunečních paprsků a ohřívají tak vodu.

Oblíbenou letní výbavou zahrady jsou také malé nafukovací bazénky pro děti, hračky do vody, nafukovací zahradní nábytek, dětské hrací sestavy, hračky na zahradu a trampolíny. V e-shopu MARIMEX.CZ si vyberte vše, co k letnímu vybavení vaší zahrady potřebujete. A pak už zbývá jen užívat si slunce a léto u bazénu.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem