Bazén je vkladem do kvality života celé rodiny a zároveň investicí zvyšující cenu nemovitosti. Společnost ALBIXON, největší výrobce bazénů a zastřešení v Evropě, nabízí možnost vybrat si bazén, příslušenství i zastřešení přesně podle vašich představ.

Albixon | Casablanca infinityUž žádná přeplněná koupaliště, pořiďte si vlastní bazén a užijte si vodních radovánek kdykoliv se vám bude chtít. Bazén se stane místem, kde budete moci trávit čas se svou rodinou a přáteli a společně si užívat radostné okamžiky. V nabídce společnosti ALBIXON naleznete samonosné a přelivové bazény z materiálu ALBISTONE®fóliové a laminátové bazény a oblíbené nadzemní bazény. Dále zde najdete také různé typy bazénového zastřešení a široký výběr příslušenství. Všechny produkty se vyrábí v Čechách a vynikají vysokou kvalitou, odolností a precizním provedením.

Albixon | Dallas

Albixon | MonacoVyužijte svůj bazén naplno. Se zastřešeným bazénem si výrazně prodloužíte koupací sezónu, a to konkrétně na období od dubna do října, a zároveň zvýšíte teplotu vody v průměru o 11 °C, čímž snížíte náklady na vytápění. Zastřešení zamezí znečištění vody mechanickými nečistotami a ušetří vám tak čas věnovaný její údržbě, stejně jako peníze spojené s nákupem chemických prostředků. Vybírat můžete mezi různými výškami zastřešení od úplně plochých, nijak nenarušujících vzhled zahrady, až po ty s podchozí výškou umožňující volný pohyb kolem bazénu. Při výrobě bazénového zastřešení je kladen velký důraz také na bezpečnostní prvky, které jsou nedílnou součástí každého zastřešení. Znemožňují dětem se zastřešením manipulovat, a slouží tak jako ochrana proti pádu do bazénu. Bezpečí zajistí jak pro vaše potomky, tak pro vaše čtyřnohé miláčky.

Kontakt

www.albixon.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem