Česká spořitelna je jedničkou na českém hypotečním trhu. Ročně poskytne desítky tisíc hypoték a navíc loni v listopadu ocenila Českou spořitelnu i odborná veřejnost. V soutěži Fincentrum Banka roku jí porota udělila titul Hypotéka roku. A v čem spočívá kouzlo úspěchu České spořitelny?

Česká spořitelna nabízí Hypotéku roku!„Naše nabídka je široká. Každý detail, každá využitá příležitost pomůže k podpoře prodeje hypoték. Snažíme se, aby bylo pro klienty vyřízení hypotéky co nejsnadnější. Klienti můžou například využít naši službu Variabilita splátek, kdy umožníme odklad splátek na začátku úvěrového vztahu či přerušení splácení i v jeho průběhu. Stejně tak si kdykoliv podle svých potřeb klient může změnit výši svých pravidelných splátek nahoru i dolů. Dalším příkladem je služba Mimořádné splátky, rychlé financování výstavby montovaných domů, možnost čerpání bez faktur u výstavby, zjednodušené financování koupě družstevních bytů nebo třeba obratová hypotéka pro podnikatele,“ říká Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů České spořitelny.

Česká spořitelna neustále pracuje na inovacích ve své nabídce. V lednu jako první banka na českém trhu představila možnost požádat si o hypotéku přes Facebook a zajistit si tak nižší úrokovou sazbu. Akce se zejména mezi mladými klienty setkala s velkým úspěchem a banka ji proto v červnu zopakovala. Díky oběma akcím si lidé sjednali hypotéky v celkovém objemu více než 1,4 mld. Kč. Tuto novinku ocenila i odborná porota, která bance udělila cenu FLEMA Media Awards za nejlepší využití digitálních médií.

Nízké sazby a ceny přetrvávají

Důležité ale samozřejmě je, že vedle příznivých cen nemovitostí je dlouhodobě na velmi nízké úrovni úročení hypoték. To je příznivě ovlivněno základní sazbou České národní banky a cenou zdrojů a promítá se do mezibankovních sazeb. Díky tomu mohou mít i sazby s delší fixací nízkou úrokovou sazbu.

Česká spořitelna poskytuje hypotéky bez poplatků za vyřízení a správu úvěru, a to až do výše 100 % hodnoty zastavované nemovitosti. Nabízí také možnost on-line ocenění bytu zdarma. Další lákavou možnost představuje hypotéka s prémií, která odměňuje klienty za věrnost. Garantuje zvýhodnění úrokové sazby o 0,3 % pro první fixační období a poskytuje jim odměnu za věrnost v podobě finanční prémie vyplácené na začátku každého dalšího fixačního období, kterou mohou použít na cokoli.

Atraktivní nabídka na míru

„Naší nabídku se snažíme přizpůsobit potřebám klientů, kteří jsou v různých životních situacích. Proto poskytujeme Hypotéku Komplet a tzv. americkou hypotéku za velmi výhodných podmínek pro ty klienty, kteří si například potřebují vybavit domácnost. Těm, kteří si pořizují družstevní byt, zase financujeme koupi i bez zástavy jiné nemovitosti s tím, že jej stačí převést do osobního vlastnictví do jednoho roku. Klientům, kteří se stěhují do většího a nechtějí svůj byt prodat rychle, tudíž pod cenou, poskytujeme výhodné překlenovací financování. Výhodné je u nás také samozřejmě i refinancování úvěrů z jiných bank, kdy výhodnou úrokovou sazbu garantujeme klientům až rok dopředu,“ doplňuje Veronika Jančová.

Česká spořitelnaPrůměrná výše hypotéky se pohybuje okolo 1,6 milionu korun a největší zájem o hypotéky je tradičně v Praze a okolí. Pro detailní nabídku hypotéky mohou klienti kontaktovat svého poradce, případně se obrátit na libovolné z dvou desítek hypotečních center České spořitelny, která najdou ve všech větších městech po celé České republice.

Kontakt

www.csas.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem