Chytré hodinky pomalu, ale jistě nahrazují ty strojkové. Není se čemu divit, smart watch toho zvládnou mnohem víc – monitorují zdraví, můžete s nimi přijímat hovory, nastavit budík nebo je použít jako platební kartu. Navíc skvěle vypadají. Jak je ale sladit s různými outfity?

Životní styl a móda se neustále vyvíjejí a mění a s tím i pohled na doplňky. Chytré hodinky, jež kdysi sloužily především jako technologický gadget, se staly nedílnou součástí každodenního šatníku mnohých z nás. Dnes už nejsou jenom zařízením pro sledování času, ale také módním doplňkem, který dokáže podtrhnout osobní styl člověka.

Na velikosti záleží

Velikost a tvar chytrých hodinek jsou velice důležitým faktorem. K elegantním a formálním outfitům budou menší hodinky hranatého tvaru vhodnější, zatímco sportovní nebo ležérní styl snese i robustnější ciferník. Vkusné jsou i hodinky, které se svým vzhledem podobají těm analogovým v drobnější variantě. Nezapomínejte také, že hodinky musí na zápěstí dokonale sedět – nesmí být příliš utažené, ale ani volné.

Řemínky pro každou příležitost

Abyste mohli hodinky dobře sladit s outfitem, je potřeba zamyslet se také nad materiálem řemínku. Jestliže máte rádi klasický a elegantní vzhled, upřednostněte kovový, nebo alespoň černý řemínek, který se hodí k formálnímu nebo business outfitu. Pokud preferujete sportovní či neformální styl, mohou být pro vás hodinky s gumovým nebo nylonovým řemínkem lepší volbou.

Zápěstí hrající barvami

Barevné řemínky jsou dalším skvělým způsobem, jak outfit proměnit v něco extra. Pro elegantní večerní událost můžete zvolit například kovový řemínek v exkluzivním zlatém či stříbrném provedení, který celkovému vzhledu dodá nádech luxusu. Křiklavějšími barvami gumových řemínků pak osvěžíte monotónní garderobu, chybu ale neuděláte ani tehdy, když vsadíte na jistotu a sáhnete po neutrální šedé, černé nebo bílé – u té však pozor, jelikož se velmi snadno zašpiní.

Ciferník podle gusta

Někomu vyhovují ručičkové hodinky, jiní zase preferují ty digitální. Ciferník chytrých hodinek můžete přizpůsobit podle svých preferencí a zároveň ho sladit s oblečením. Displej totiž lze upravit tak, jak je zrovna libo nebo třeba.

Chytré hodinky se staly módním doplňkem, který může dodat vašemu outfitu ten správný šmrnc a být výrazem vaší osobnosti a vkusu. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé kombinace, abyste našli ten nejlepší způsob, jak integrovat chytré hodinky do svého každodenního stylu.

logo MessengerPoslat Messengerem