Ve dnech 10. – 12. října 2014 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě uskuteční čtyři výstavy, jedna zajímavější jak druhá – TEPLO DOMOVA představí výrobky, materiály a služby z oblasti stavebnictví, interiéru, exteriéru a vytápění. Pro seniory a osoby s handicapem je určena výstava ŽIVOT BEZ BARIÉR, která seznámí s novinkami na trhu s pomůckami pro zdravotně znevýhodněné osoby. KREATIV OSTRAVA opět potěší všechny kreativce nabídkou novinek, kreativních dílen, zvýhodněných cen materiálů potřebných pro jejich tvorbu a originálních výrobků. Novinkou letošního ročníku je rozšíření o výstavu kreativního pečení – SLADKÉ PEČENÍ. Ke koupi budou pomůcky a materiál potřebný k pečení a workshopy, která naučí práci s potahovou hmotou.

Zaplacení 1 vstupného umožňuje vstup na všechny 4 výstavy

Výstavy TEPLO DOMOVA, ŽIVOT BEZ BARIÉR a KREATIV OSTRAVA.

Výstava TEPLO DOMOVA je především zaměřena na tři významné obory z oblasti bydlení – topení, komíny a vybavení interiéru, které vytváří útulný domov. Kombinace těchto témat vychází ze současné poptávky na trhu. Na výstavě budou prezentovány novinky a trendové výrobky jako např. stavební materiály, izolační systémy, okna, dveře, vrata, tepelné čerpadla, kotle, komínové systémy nebo nábytek do ložnic.

Výstavy TEPLO DOMOVA, ŽIVOT BEZ BARIÉR a KREATIV OSTRAVA.Novinkou výstavy bude hostování Mezinárodního sympozia BAREVNÉ SMALTY. Jedná se o speciální výtvarný projekt upozorňující originálním uměleckým projevem na mizející technologii klasického smaltu. Česká premiéra sympozia představí jedinečné smaltované vany, které dovedou vytvořit jedinečný interiér koupelny. Důležitou součástí akce bude doprovodný program. Užitečné informace, rady a tipy získáte v bezplatných poradnách, které jsou zaměřeny na témata: komíny, vytápění, krby apod. V rámci doprovodného programu mohou návštěvníci shlédnout praktické ukázky malířských technik nebo ochrany dřeva.

Více informací na www.cerna-louka.cz

logo MessengerPoslat Messengerem