Společnost HELUZ cihlářský průmysl vyhlásila ke Dni stínicí techniky (16. května) novou soutěž „Vyfoť stín“ o klasické sluneční brýle Ray Ban Aviator. HELUZ se letos stal prvním výrobcem stavebních systémů u nás, který byl přijat za člena Svazu podnikatelů ve stínicí technice (SPST).

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Pro dodavatele stínicí techniky je společnost HELUZ nepostradatelná díky nosnému žaluziovému a roletovému překladu, ve kterém je integrována schránka pro umístění v podstatě jakékoli venkovní stínicí techniky.

Novou soutěží „Vyfoť stín“ s podtitulem „Hledáme fotku, která zastíní všechny ostatní“ navazuje společnost HELUZ na svoji fotografickou sérii, kdy se postupně zvěčňoval zvuk (na podporu akustických cihel HELUZ) a poté teplo (kampaň na jednovrstvé zdivo HELUZ FAMILY 2in1 bez dodatečného zateplení). Tentokrát se tedy bude fotit „stín“, který pomáhá vytvořit nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ se schránkou pro umístění venkovní stínicí techniky. V uměleckém ztvárnění jistě dostane stín opět mnoho podob – někdo třeba zachytí stín stromu, někdo možná stín svého pronásledovatele... Své snímky můžete přihlásit do 15. června 2019 na stránkách Heluz.cz/cs/soutez-vyfot-stin, odborná porota pak vybere nejlepší fotku, kterou ocení klasickými slunečními brýlemi, tzv. pilotkami Ray Ban Aviator (byly vyvinuty pro americké piloty ve 30. letech minulého století).

Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ je systémové řešení pro montáž venkovních žaluzií

Společnost HELUZ cihlářský průmysl vyhlásila ke Dni stínicí techniky (16. května) novou soutěž „Vyfoť stín“ o klasické sluneční brýle Ray Ban Aviator. (Zdroj: HELUZ) Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ je důležitý prvek pro pasivní a nízkoenergetické domy, je to systémové řešení pro montáž venkovních žaluzií nebo rolet. Ty pak zajistí domácí pohodlí - ochrání před skleníkovým efektem, tedy přehřátím místnosti v letních měsících, v zimě naopak snižují tepelné ztráty, hlučnost a zároveň chrání soukromí před zvědavci i nezvanými návštěvníky. Nosný žaluziový a roletový překlad HELUZ se schránkou pro umístění žaluzií, rolet, screenů je určen pro okenní otvory v obvodových stěnách a má v sobě již integrovánu i tepelnou izolaci. Je součástí komplexního cihelného systému HELUZ a dodržuje jednotný modulový systém hrubé stavby.

Více na Heluz.cz/cs/vyrobky/preklady

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem