Společnost IVT Tepelná čerpadla vyhlašuje soutěž „Tepelné čerpadlo roku 2023“ o nejlepší instalaci tepelného čerpadla. Kromě odborné komise bude hlasovat i veřejnost a vybere nejzajímavější budovu s tepelným čerpadlem nebo nejhezčí řemeslné provedení kotelny. Zapojte se i vy! Pokud bude váš hlas vylosován, získáte tepelné čerpadlo IVT AERO, systém vzduch/vzduch.

Skokový růst cen energií vyvolal velkou vlnu zájmu o tepelná čerpadla. Společnost IVT Tepelná čerpadla na český trh dodala již přes 30 000 tepelných čerpadel a připravila soutěž „Tepelné čerpadlo roku 2023“ o nejlepší z nich.

V průběhu srpna instalační firmy přihlašují své projekty a v říjnu o těch nejlepších budete moci hlasovat na webu IVT. Odborná komise složená z nezávislých odborníků, kterými budou například zástupce České rady pro šetrné budovy nebo odborného portálu TZB-info, ocení projekty v kategoriích Nejunikátnější technické řešení a Nejúspornější instalace tepelného čerpadla. Vybere také finalisty pro hlasování veřejnosti v kategorii Nejzajímavější instalace tepelného čerpadla.

V říjnu se můžete zapojit i vy a poslat svůj hlas projektu, který je podle vás nejlepší. A třeba vyhrajete hlavní cenu – špičkové tepelné čerpadlo! Váš hlas se totiž dostane do osudí a vylosovaný výherce získá tepelné čerpadlo IVT AERO. Krom toho se bude losovat o celou řadu věcných cen.

Podrobnosti a podmínky soutěže naleznete na stránkách společnosti IVT Tepelná čerpadla.

logo MessengerPoslat Messengerem