Problémy s nedostatkem místa řešíte dříve či později s každým bydlením. Přestěhovat, vystěhovat, kam s tím, kde to uskladnit? Naštěstí moderní společnost umí divy, ke kterým se řadí třeba lodní kontejnery, dříve sloužící pro mezinárodní obchod, ve kterých dnes můžete uskladnit téměř vše.

Co za vás skladovací kontejner vyřeší?

Skladovací kontejnery představují zcela ekologickou variantu uskladnění. Nehodí se však jen pro firmy, ale především i běžné občany.

4 tipy, k čemu se hodí skladovací kontejner

1. Rozšíření kutilských prostor. Nevejde se vám už nářadí do domu? Kontejner poslouží jako ideální druhá dílna.
2. Garáž 2.0. V té u domu stojí auto a vy jste si právě pořídili novou motorku? Vyřešeno!
3. Prostor pro váš byznys! Hodil by se vám sklad pro e-shop? Zde je!
4. Řešíte, kam s věcmi během stěhování? Do kontejneru!
5. Běžné použití! Padají vám doma věci na hlavu? Hledáte bezpečné úložiště pro štosy šanonů s důležitými dokumenty? Skladovací kontejner bude sloužit přesně k tomu, k čemu si určíte!

Sklady Staněk Brno – vybere si každý

Mezi prvními nabízí velkokapacitní skladování v lodních kontejnerech Sklady Staněk, a to přímo v brněnské části Řečkovice. Areál přístupný z hlavní silnice je 24 hodin denně hlídán jak kamerovým systémem, tak lidskou ostrahou. Do kontejneru se bez vašeho elektronického hesla nikdo nedostane. Vybrat si můžete ze dvou typů kontejnerů. Menší o velikosti asi 16 m3 vás měsíčně vyjde na 2 000 Kč, větší o objemu 33 m3 pak na pouhých 2 500 Kč. Všechny vaše věci zde mohou najít své místo! Jen nabídkou skladů to nekončí. Rádi vám zajistí obalový materiál či stěhování předmětů z a do skladů.

Skladovací kontejnery představují zcela ekologickou variantu uskladnění

4 výhody skladovacích kontejnerů Staněk, které vás zaručeně dostanou

  • Vaše věcí pod stoprocentní ochranou
  • Přístup možný 24/7
  • Dvě velikosti na výběr
  • Měsíční nájem již od 2 000 Kč

Už jste se rozhodli, kde budete skladovat? Přečtěte si reference nebo nás pro více informací přímo kontaktujte! Sklady Staněk se na vás těší!

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem