Na varné desce se připravují různé pokrmy, prostorem se vznáší jejich příjemná vůně, která potvrzuje, že se blíží očekávaná večeře. Uvolněnou atmosféru nic nenarušuje, ani běžící odsavač. Nové nakloněné odsavače par Bosch jsou totiž velmi tiché a zároveň extrémně výkonné. Díky inovativní filtrační technologii a praktickým funkcím zajišťují perfektní podmínky pro vaření s optimální filtrací tuků i pachů.

  • Nové nakloněné odsavače par Serie 8 a Serie 6 jsou s pouhými 59 decibely nejtišší v Evropě.1
  • Jedinečné řešení na trhu: pachový filtr CleanAir Plus s filtrací pylu.
  • Propojení odsavače par s aplikací Home Connect umožní využívat další praktické funkce.   

 

Balzám pro uši

Pro mnoho lidí je kuchyň srdcem domova, kde se schází celá rodina nebo se vaří ve společnosti hostů. Zejména v otevřených kuchyních ale může atmosféru a zážitek z vaření narušit hluk vycházející z odsavače par. Nové nakloněné odsavače par Bosch Serie 6 a Serie 8 jsou v režimu recirkulace nejtišší a nejvýkonnější v Evropě. S 59 decibely při stupni výkonu 3 nejsou hlasitější než běžný hovor.1 Při použití v režimu odvětrání vydávají modely Serie 8 a 6 pouze 51 decibelů, tedy nejsou o nic hlasitější než déšť.2 Při instalaci v režimu recirkulace jsou velmi tiché i modely Serie 4 a Serie 2 (hodnota 62 a 69 decibelů).3 Pro srovnání: hlučnost běžného hovoru je 59 decibelů.

Žádné výpary, pachy ani pyly

Pro ty, kteří potřebují větší výkon, jsou určené modely Serie 8 vybavené dvěma dodatečnými stupni intenzity, zatímco ostatní modely mají jeden intenzivní stupeň. Při stupni s vyšším výkonem se vzduch zbaví pachů z přípravy jídla ještě rychleji. Nové modely mají také větší tukové filtry a pachový filtr Clean Air Plus v modelech Serie 4, 6 a 8 dokáže filtrovat i pachy z ryb a pyly. V porovnání se standardními řešeními snižuje lamelový tvar tohoto filtru s dlouhou životností výskyt pachů ještě lépe a u Serie 8 umožňuje výkon až 964 m³/h.4 Zhluboka si mohou oddechnout i alergici. Filtr Clean Air Plus totiž spolehlivě pohlcuje a deaktivuje pylové a prachové alergeny.

Pohodové vaření díky chytrým funkcím

Moderní odsavače par Bosch s technologií Home Connect5 nabízejí další praktické funkce. Pokud je v kuchyni kompatibilní varná deska, lze ji s modely Serie 4, 6 a 8 propojit, což umožní plně automatické odsávání par. Nastavení varné desky se přenáší přímo do odsavače par, který pak automaticky reguluje stupně výkonu. Spotřebiče jsou perfektně sladěné a vzájemně spolupracují, kuchař se díky tomu může naplno soustředit pouze na vaření/přípravu jídla. Modely Serie 8 mají navíc tlačítko Oblíbené, do kterého lze uložit dvě oblíbená nastavení a následně kdykoli jednoduše aktivovat krátkým nebo dlouhým stisknutím – například ztlumit osvětlení na požadovanou úroveň nebo aktivovat intervalový režim.

Designový prvek celé kuchyně

Nové nakloněné odsavače par Bosch svým moderním desinem skvěle doplní vzhled každé kuchyně. Prostřednictvím aplikace Home Connect je možné u některých modelů navíc měnit barevné osvětlení dle aktuální nálady a příležitosti.

 

Nové nakloněné odsavače pak Bosch jsou na našem trhu k dispozici od prosince 2023:

 

Více informací a kompletní nabídku spotřebičů Bosch najdete na:

www.bosch-home.com/cz

 

 


Při použití stupně výkonu 3 a s vestavěným recirkulačním filtrem a komínem podle normy EN 60704-2-13.
2 Při použití v režimu odvětrání při stupni výkonu 3 a s komínem podle normy EN 60704-2-13.
Při použití na stupni výkonu 3 a s vestavěným recirkulačním filtrem a komínem podle normy EN 60704-2-13.
Při použití nejvyššího stupně a s odděleným recirkulačním filtrem a komínem podle normy EN 61591.
Home Connect je službou provozovanou společností Home Connect GmbH. Pro využívání této funkce musí být spotřebič připojený přes internet k účtu Home Connect a k účtu Single Key ID.

 

logo MessengerPoslat Messengerem