Do redakce Mého domu i na web nám často posíláte fotografie nejrůznějších staveb ze svého okolí. Proto jsme se rozhodli, že jim dáme na webu Mého domu prostor. "Podařilo se mi zdárně a snad i definitivně vyřešit problém s ohrazením svého trávníku oproti jehličnanovému resp. tújovému živému plotu," pochlubil se nám čtenář Martin.

"Náhodou jsem v jedněch místních stavebninách objevil betonový ohradník béžového koloritu dopřírodna zvrásněný. Položil jsem jej do křemičito-pískového lože, drží to samo dobře už svojí váhou, žádné betonování. Výška obrubníku mi dokonce dovolila dosypat další vrstvu piniového mulče vyživující túje a bránící současně zarůstání plevelem. Celkově to nakonec působí docela kontrastně a zvýrazňuje jak zelenou barvu trávníku, tak hnědý piniový mulč."

Ohrazení trávníku vyřešeno

Martin (Pardubice)

Vážení čtenáři, vyfotili jste u sebe doma nebo ve svém okolí nějaký zajímavý, inspirativní či raritní snímek vztahující se k bydlení, stavbě či zahradě? Pošlete nám jej na adresu ­tomas.horacek@mujdum.cz a do předmětu napište "PEL-MEL". Nejzajímavější ­fotografie rádi uveřejníme!

logo MessengerPoslat Messengerem