Technická dokonalost, nekompromisní kvalita a absolutní spolehlivost. To je kombinace, která vyjadřuje osobnost nové řady krbových vložek Impression. Nechte se podmanit a vtáhnout do světa živého ohně, který dokáže vytvořit jedinečnou atmosféru. 

(Komerční prezentace)

Každý z nás si rád vybírá, proto nechceme u řady Impression zákazníky omezovat ve výběru. Trendem dnešní doby jsou černé šamoty, které jsme do naší nabídky zařadili vedle klasické světle barvy šamotu. Perfektní celistvost a barevná stálost šamotů nabídne uplatnění v různorodé architektuře. Ve standardu je spalovací komora provedena jako bezroštová, při požadavku zákazníka, lze změnit na roštovou variantu.

Dveře vložek s otevíráním do boku nebo zvedací, jsou vyrobeny ze speciálního tuhého válcovaného rámu, do kterého jsou vloženy dvě skla (rovné provedení) a jedno sklo (rohové provedení). Funkční design je pro nás velmi důležitý. Nechali jsme tedy vyniknout živému ohni uvnitř. Jemný a čistý design rohových dvířek s děleným sklem a odnímatelným madlem naprosto vyhoví současným trendům bydlení.

Produktová komplexnost řady Impression je podtrhnuta i možností instalace akumulačních sad Mammoth, které se mohou umístit na boční i horní část vložek Impression. Hlavní devízou akumulačních sad Mammoth je fakt, že teplo, které by jinak uniklo do komína, se ukládá na dobu, kdy již není po ohni v krbu ani památky.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem