Společnost iRobot Corporation, světový lídr v oblasti robotiky, představil robotický vysavač iRobot Roomba 980 – v současnosti nejschopnější a nejlepší robotický vysavač na světě.

Roomba 980 je první Roomba, která spojuje adaptivní navigaci a vizuální lokalizaci, ovládání robota přes mobilní telefon (aplikace připojená ke cloudu - online uložiště) a intenzivní úklid koberců. Pomáhá tak lidem udržovat čisté podlahy v celém domě pouhým stisknutím tlačítka.

INTELIGENCE

iRobot Roomba 980: nejschopnější vysavač na světěPrvní Roomba, která dokáže spojit adaptivní navigaci s vizuální lokalizací. Uklízí až dvě hodiny a v případě potřeby se dojede dobít, aby zvládla uklidit celou domácnost.

S Roombou 980 přináší iRobot poprvé do praxe patentovanou vizuální, simulační, lokalizační a mapovací (v SLAM®) technologii u spotřebitelských produktů. 

Tato revoluční technologie je součástí nové navigace od iRobotu iAdapt® 2.0 s vizuální lokalizací, která umožňuje Roombě  980 během úklidu zmapovat své okolí a zajistit tak podle své polohy úklid celého patra.

Roomba 980 bude efektivně uklízet otevřené prostory pohybem v rovnoběžných liniích, a přitom bude využívat sadu senzorů, aby svůj pohyb v případě potřeby přizpůsobila nebo pomocí navigace uklidila pod nábytkem a kolem překážek.

JEDNODUCHOST

iRobot Roomba 980: nejschopnější vysavač na světěAplikace  iRobot HOME umožňuje uživatelům ovládat Roombu 980 kdykoliv a odkudkoliv přes mobilní telefon. 

ČISTOTA

Systém čištění AeroForce™ spolu se systémem Carpet Boost (intenzivní úklid koberců) rozpozná koberce a zajistí dvojnásobný čisticí výkon tam, kde je to nejvíce potřeba.

Nečistoty nemají proti Roombě 980 šanci, protože je dostatečně inteligentní, aby rozpoznala různé povrchy a přizpůsobila čisticí výkon založený na typu podlahy, kterou právě uklízí.  

„Pokud mají robotické vysavače uklízet efektivně, nemohou se spoléhat pouze na jeden technologický prvek“, prohlásil Christian Cerda, výkonný viceprezident a generální manažer obchodní divize domácích robotů iRobot. "Sací výkon, efektivní navigace, přizpůsobivost proměnlivému prostředí a úklid pod nábytkem, kde se skrývají nečistoty – to jsou důležité faktory, které musí být v rovnováze. Roomba 980 bere tuto skutečnost v úvahu a zajišťuje pohodlnou, přizpůsobivou a účinnou pomoc při úklidu každý den."

Představení nového způsobu navigace a mapování nové Roomby 980

Prezentační video iRobot Roomba 980 zde

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem