Silikon okolo vany, umyvadla nebo sprchového koutu zamezuje prosakování vody a zabezpečuje dobré hygienické podmínky v koupelně. Když ale začínají spáry prosakovat, nebo kraje začernají vznikající plísní, je potřeba silikon vyměnit.

PattexJiž žádné začernalé spáry. Okolí vany, sprchového koutu či umyvadla bude zářit bělostí. Novinka Pattex Express Rychleschnoucí sanitární silikon se vyznačuje vysokou odolností proti plísním. Díky této vlastnosti vás plísně ve spárách nebudou trápit.

Pattex Express Rychleschnoucí sanitární silikon je i extrémně rychlý. S běžnými sanitárními silikony je důležité výměnu pečlivě naplánovat a počítat s tím, že vanu nebo sprchový kout musíme zachovat suché po dobu 24 hodin do úplného vytvrzení silikonu. S novým rychleschnoucím sanitárním silikonem Pattex Express nemusíte tak dlouho čekat. Již po dvou hodinách se můžete sprchovat nebo koupat. Tento sanitární silikon i po vytvrzení zůstává trvale elastický, odolný vůči vnějším vlivům a vyznačuje se vysokou teplotní odolností.

Užijte si pohodlí, které vám poskytuje nový Pattex Express Rychleschnoucí sanitární silikon.

Kontakt
www.pattex.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem