Kuchyně Mondo se vyznačují ergonomickým řešením, nadčasovou elegancí a možností vytvářet luxusní sestavy podle individuálních potřeb.

Kuchyňskou sestavu v provedení dekor světlého dřeva opticky člení pruhy černého skla aplikované na horních skříňkách a černé vestavné spotřebiče, cena od 148 000 Kč.Německá značka Mondo se zabývá výrobou kuchyní už přes padesát let a za dobu své existence si získala oblibu uživatelů i respekt konkurence. Bohatou škálou barev, možností výběru běžných i nadstandardních materiálů a rozmanitostí tvarů dokáže uspokojit i nejnáročnější zákazníky. 

Strohost jednoduchých linií bílých ploch kuchyně z řady 7040 zjemňují zaoblené části s dekorem tmavého dřeva, cena sestavy od 235 000 Kč.Funkce a detail

Kuchyňské sestavy si právem osvojují označení designové. Stejný význam jako estetickému provedení totiž dává výrobce i funkčnosti. Všechny kuchyně jsou proto osazené pouze kvalitním kováním značky Blum, které zajišťuje (s pětadvacetiletou zárukou) vysokou nosnost zásuvek a plynulé dovírání všech mobilních prvků. Preciznost provedení s důrazem na praktické řešení je patrná i v detailech. Aby se do skříněk a zásuvek neprášilo, je mezi hranami korpusů a dvířky elastické těsnění. Samozřejmostí je široký sortiment doplňkových výsuvných programů na přehledné ukládání nádobí či sorterů na tříděný odpad. 

Více článků z rubriky KUCHYNĚ na www.dumabyt.cz nebo www.modernibyt.cz.

Systém Blum usnadňuje otvírání horních skříněk. Zaoblené plochy dvířek ozvláštňuje integrovaný skleněný pruh.Stokrát jiná

Kromě běžných povrchových úprav a MDF desek je v nabídce nábytek z masivu nebo s módním skleněným povrchem. Možnosti vytvořit individuálně ztvárněnou sestavu, která bude harmonicky ladit s ostatním vybavením integrovaného interiéru, přispívá i tvarová pestrost nábytkových kusů. Vedle standardních prvků jsou k dispozici například i skříňky se zaoblenými rohy nebo atypický oválný ostrůvek. S kuchyňským nábytkem je možné zařídit klasický, moderní minimalistický, ale také luxusní a nadčasový interiér.

text: Libuše Lhotská, foto: archiv

logo MessengerPoslat Messengerem