Za poslední desetiletí si vířivé vany a SWIM SPA našly cestu do velkého množství českých domácností a krize paradoxně umocnila zákaznický zájem. Existuje však pouze hrstka výrobců, kteří si ho dokáží náležitě vážit. Jedním z nich je Canadian SPA, který oslavil čtvrtý rok působení v České republice. A jak říkají jeho zástupci: Nepřináší žádné kompromisy, cílem je maximálně spokojený zákazník.

Přes dvacet let zkušeností s prodejem

Model Canadian spa BelugaBrand Canadian SPA začal s výrobou unikátních modelů vířivých van již po roce 1990. Jeho zakladatelé měli od počátku zcela jasnou vizi - vytvořit jedinečné vířivé vany, které budou cenově dostupné pro většinu domácností, dokáží nabídnout modely a výbavu v ekonomické i super luxusní třídě s nejmodernější technologickou výbavou s důrazem na nízké provozní náklady. A jejich přístup se jim vyplatil. Postupem času se z Canadian SPA stal jeden z nejoblíbenějších brandů, slavící úspěch napříč světovými trhy.

Model Aquavia BarcelonaV České republice vířivé vany Canadian SPA distribuuje společnost SPA Studio s.r.o. A jak říká její zástupce, Jan Mikisek, kvalitně navržené a špičkově vybavené vířivky za dobrou cenu Češi dokáží náležitě ocenit.

„Za čtyři roky působení na českém trhu se nám podařilo etablovat královskou kategorii bazénů SWIM SPA, které si zákazníci stále častěji pořizují namísto klasických bazénů,“ zmiňuje Mikisek. „Dále se nám podařilo uvést na místní trh kompaktní modely, určené pro byty, balkony nebo terasy.“ Brand Canadian SPA se tak během krátké chvíle probojoval do první trojky tuzemského trhu.

Dobrá vana bez špičkového servisu přináší jen starosti

Model Canadian Spa DelphinaKlíč k úspěchu však podle Jana Mikiska rozhodně neleží pouze v ceně a modelovém portfoliu. Stejně důležitá je i úroveň doplňkových služeb a zodpovědný přístup prodejce.

„Aby vířivá vana přinášela maximum radosti a pohody, je třeba zajistit klientovi stoprocentní doplňkový servis," uvádí Mikisek. "Každý z našich produktů je proto vybaven prodlouženou zárukou nad rámec zákonné povinnosti. Zákazníkům nabízíme odborné konzultace a od první chvíle jim pomáháme s výběrem té nejvhodnější vířivky. Účastníme se také instalace vířivé vany nebo SWIM SPA a provádíme pečlivou konečnou kontrolu včetně oživení vany. Vše je zajištěno našimi interními zaměstnanci - nespoléháme se na outsourcing, jehož kvalitu je často složité ohlídat."

Model Canadian Spa DelphinaV případě jakéhokoli případného problému slouží servisní tým techniků, kteří jsou kdykoli k dispozici na území celé České republiky.

„Každý, kdo koupí výrobek Canadian SPA, stává se automaticky členem prestižní zákaznické rodiny a tak s ním také musí být nakládáno,“ shrunje filosofii brandu Mikisek. „Nespokojíme se s tím, že naše produkty a servis budou plnit svou funkci. Chceme, aby předčily očekávání každého zákazníka.“

Pod kapotou van Canadian SPA jen to nejlepší

Model Canadian Spa EnnaNaopak v případě komponent Canadian SPA nespoléhá pouze na vlastní vývoj. Vnitřní technologie, které vany využívají, patří vždy k tomu nejlepšímu ve své třídě. Hlavní řídicí jednotky, ovládací panely, čerpadla nebo topná tělesa dodává například americký výrobce Balboa Water Group, blowery zase nejuznávanější světový výrobce CG Air.

!V případě obou značek navíc držíme licenci pro výhradní distribuci a servis ve střední a východní Evropě," dodává Mikisek. "Dané technologie tedy perfektně známe a našim zákazníkům tedy dokážeme nabídnout to nejlepší z celosvětového vývoje.“

Není tedy problém zákazníkům namontovat a spravovat ty nejpokročilejší systémy - moderní řídící jednotky, které umožňují ovládání vířivé vany pomocí smartphonu, energeticky úsporná čerpadla anebo ergonomické trysky, zaměřené na nejrůznější druhy hydroterapie.

Model Canadian Spa PuerlaDokonalá konstrukce respektuje potřeby českých zákazníků

Není bez zajímavosti, že i tak velký brand jako Canadian SPA modifikuje každý model tak, aby co nejlépe uspěl v českých podmínkách.

Samozřejmostí každé vany je bytelná ocelová samonosná konstrukce. Na její rám jsou kotveny jednotlivé prvky technologie - tak, aby byly rychle přístupné v případně nutnosti. Samotná akrylátová skořepina je ošetřena vnitřní izolací. Izolační vrstvou je vybaven také kabinet, do kterého je vana usazena. Samozřejmostí je také bytelné dno, které zabraňuje pronikání vlhkosti od země nebo podlahy.

Model Canadian Spa Puerla„Vany Canadian SPA jsou sestavovány s takzvanou nulovou tolerancí rozměrů jednotlivých dílů. Každý díl tedy musí přesně zapadnout na své místo,“ vysvětluje Mikisek. „Díky tomu dosahujeme skvělých výsledků při testování van ve vlhkém a mrazivém prostředí. Nejen že prodlužujeme životnost jednotlivých dílů, ale zároveň výrazně snižujeme energetickou náročnost pro provoz vany.“

A to je klíčové právě v českém prostředí, kde dochází k výraznému kolísání teplot v průběhu celého roku.

Ovládání vířivé vany„Třeba v případě SWIM SPA s objemem okolo 7000 litrů, které fungují v celoročním provozu v exteriéru, přináší naše řešení úsporu v řádu desítek tisíc korun,“ zakončuje Mikisek.

Vše důležité se dozvíte v showroomu

Všem, kteří přemýšlí o pořízení vířivé vany, Mikisek doporučuje osobní návštěvu showroomu Canadian SPA v Praze na Bílé Hoře.

„S každým zájemcem si v klidu popovídáme, vyslechneme jeho představu a navrhneme nejvhodnější řešení,“ přibližuje první krok. „Jednotlivé modely i technologie je možné si u nás prohlédnout - získáte tedy hned konkrétní představu, jak bude vaše nová vana vypadat.“ V případě komplikovanějších řešení je pak samozřejmostí návštěva technika přímo v terénu.

„S našimi zákazníky jsme zkrátka od prvního kroku,“ ujišťuje Mikisek. „Štěstí a pohoda, k jaké jim prostřednictvím našich van i servisu dopomáháme, jsou pak i štěstím naším. Zkrátka nás těší starat se o naši prestižní zákaznickou rodinu.“

Model Canadian Spa GladiusVíce se dozvíte na webu SPA STUDIO

Pokud vás článek zaujal, navštivte webové stránky www.spa-studio.cz. Naleznete zde kompletní informace o modelech vířivých van, nejmodernějších wellness technologiích a řešeních, ale také zajímavé rady a tipy pro budoucí anebo současné majitele vířivých van.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem