Společnost Ideal Standard představila nedávno pod názvem Connect Space modelovou řadu sanitární keramiky a koupelnového nábytku, která prezentuje nový způsob vnímání prostoru a řešení koupelen. Uživatelsky zaměřený návrh kolekce je založen na hlubokém porozumění koupelnové ergonomie. Autorem kolekce je oceňovaný britský návrhář Robin Levien.

Kolekce je kompletována různými typy koupelnového nábytku, který díky své variabilitě a rozmanitosti dokáže vytvářet elegantní a přitom velmi účelný prostor.Connect Space kombinuje keramické zařizovací předměty, včetně umyvadel s malou hloubkou, zkrácené závěsné klozety, kombi klozety a koupelnový nábytek. Všechny prvky jsou velmi vynalézavě navrženy tak, aby byly vhodné pro malé nebo problematické prostory. Co se týká úložných prostorů, nabízí Connect Space celou řadu možností, jak jednotlivé zóny účelně využít. Ať se již jedná například o prostor pod umyvadlem či kdekoli jinde v koupelně. Jednotlivé prvky určené k zavěšení na stěnu nebo modulární díly pomáhají vytvořit promyšlenou, praktickou a přitom moderní koupelnu se vším všudy.

Kolekce je kompletována různými typy koupelnového nábytku, který díky své variabilitě a rozmanitosti dokáže vytvářet elegantní a přitom velmi účelný prostor. Nabídka představuje nejen tradiční skříňky pod umyvadlo, ale rovněž celou škálu postranních skříněk několika velikostí. Modelová řada Connect Space je k dispozici v pěti různých dekorech povrchové úpravy. V rámci celého sortimentu je použito mnoho inovativních designérských nápadů.

Uživatelsky zaměřený návrh kolekce je založen na hlubokém porozumění koupelnové ergonomie.Malá 45ti centimetrová umývátka Connect Space jsou vhodná pro ještě menší koupelny. Jsou nabízena jako rohová s odkládací plochou na pravé i levé straně, v provedení zavěšení na stěnu nebo instalaci na nábytek. Skříňky pod umývátko jsou k dispozici ve variantě k zavěšení na stěnu. Skříňky jsou opatřeny dveřmi do tvaru L, což usnadňuje přístup a zmenšuje potřebu prostoru nutného k otevření. Praktický ukládací box na vnitřní straně dveří využívá volný prostor k ukládání. Nová kolekce nabízí uživateli velký výběr závěsných kompaktních toalet a bidetů, které mohou být umístěny blízko sebe.

Celková hloubka toalet Connect Space je snížena o 75 mm, což umožňuje lepší plánování a flexibilitu v malých nebo problematických prostorách. Inovativní rohová toaleta byla speciálně navržena tak, aby se dala umístit i do velmi těsného prostoru na stěně nebo tam, kde by běžně nebylo dost místa na nohy v případě použití standardní toalety. Rohová toaleta je chytrým řešením umožňujícím využití celého prostoru koupelny.

Kontakt
www.idealstandard.cz

logo MessengerPoslat Messengerem