Je pro vás zdravý životní důležitý? Inspirujte se spotřebiči, které vám pomohou vařit zdravě. Ať už dáváte přednost vaření v páře, pečení nebo zapékání, nové trouby Bosch Serie 8 hravě zvládnou i ty nejtěžší úkoly – od tradičních receptů až po programy řízené umělou inteligencí. Tito inovativní pomocníci s úžasným designem si poradí se všemi výzvami a nabízejí spoustu užitečných funkcí, včetně novinky Air Fry pro smažení pomocí horkého vzduchu a s minimem oleje nebo nové parní funkce Steam Plus pro přípravu jídla při teplotě až 120 °C. Díky tomu můžete vařit rychleji a zachováte ještě více vitamínů a živin. Do konce roku navíc můžete při zakoupení vybraných trub Bosch získat záruku 5 let.

Elegantní design

Celá nová řada vestavných spotřebičů Bosch Serie 8 se vyznačuje čistými liniemi, velkým dotykovým panelem a vygravírovaným ovládacím prstencem. Všechna nastavení trouby lze snadno provést na velkém dotykovém TFT displeji s vysokým rozlišením a lehkým otáčením digitálního prstence. Nabídku doplňují názorné obrázky a texty, které vás možnostmi provedou krok za krokem. Všechny funkce jsou tak vždy snadno dostupné a plně pod kontrolou. A pokud si nejste nastavením jistí, využijte funkci Assist, která automaticky nastaví optimální druh ohřevu, teplotu i délku přípravy podle vybraného pokrmu a jeho váhy.

Zdroj: Bosch

Ještě rychlejší a více živin i vitamínů

Jídlo připravené v páře si zachová nejen plnou, přirozenou chuť, ale také většinu vitamínů a živin. Nová funkce vaření v páře Steam Plus připravuje jídlo při teplotě až 120 °C, vaření je rychlejší a potraviny si zachovají ještě více vitamínů a živin. Například zelené fazolky a mrkev jsou hotové dokonce až o 50 % rychleji.1 Při vaření brokolice s funkcí Steam Plus se zachová až o 54 % více živin, u brambor pak až o 25 % více vitamínu C.2

Nová funkce Air Fry pro zdravější smažení

Vybrané trouby Bosch nabízejí novou funkci Air Fry pro smažení pomocí horkého vzduchu, které je zdravější než smažení v oleji, navíc kuchyně zůstane čistá a bez pachů vznikajících při smažení. Dali byste si hranolky z čerstvé zeleniny nebo bramborové lupínky? Stačí nakrájet zeleninu, vložit na plech Air Fry & Grill, postříkat minimem oleje a zvolit funkci Air Fry. Speciální plech je možné použít i k přípravě grilovaných pokrmů.

Zdroj: Bosch

Akce 5 let záruka

Pečte a vařte jako Bosch a získejte prodlouženou záruku 5 let na vybrané modely vestavných trub Bosch. Akce trvá do 31. 12. 2023 a více informací najdete na stránce www.bosch-home.com/cz/mybosch/5let.

Více informací a kompletní nabídka spotřebičů Bosch na: www.bosch-home.cz

 


 

1 V porovnání s vařením v páře při teplotě 100 °C, laboratorní test BSH.

2 Při vaření v páře při teplotě až 120 °C ve srovnání s tradičním vařením ve vroucí vodě, výsledky testů Hohenheimské univerzity 5/2022 a 10/2022.

logo MessengerPoslat Messengerem