Jistě znáte společnost Whirlpool, která se na našem trhu poprvé objevila již před mnoha lety. Díky svým zkušenostem a zájmem o potřeby a přání klientů své spotřebiče pořád zdokonaluje a to nejen, co se kvality a funkcí týče, ale také designově.

Velmi dobrým příkladem jsou kuchyňské spotřebiče z řady Whirlpool Kitchen Aid. Najdete mezi nimi rychlovarné konvice, roboty, mixéry, odšťavňovače, sekáčky, kávovary, vaflovače a mnohé další.

Odšťavňovač

Seznamte se s důmyslnými kuchyňskými roboty

Kvalitní kuchyňské roboty sice představují vyšší finanční investici, ale vězte, že se vám po mnoha stránkách vyplatí. Nebudete muset pořizovat tolik spotřebičů, zvládá spoustu funkcí, ušetříte místo, peníze za další spotřebiče a také čas, spoustu toho umí sami.

Kuchyňský robot

Např. kuchyňský robot Kitchen Aid 5KSM150PSEES vyniká krásným, hladkým vzhledem, který se snadno a rychle udržuje, konstrukce je celokovová a tak je stabilní a odolná. Je velmi tichý, což ocení především hospodyňky, které rády pracují večer nebo v noci. Motor je výkonný, použít můžete i mnoho druhů příslušenství, objem nádoby je úctyhodných 4,83l. Pohyb nástrojů je oběžnicový, což zaručuje důkladné promísení všech surovin.

Máte rádi barvy? Tento model má příjemnou barvu espresso, ale v nabídce jsou i jiné barvy, jako modrá, zlatá, mentolová, oranžová, černá a mnoho jiných. Všechny vyjímatelné části robota se dají mýt v myčce. Pořídíte-li si jej, nebudete bez něj chtít péct či vařit už nikdy víc.

Konvice

Kuchyně kompletně ve stylu Kitchen Aid

Jestliže se rozhodnete pro tento netradiční a líbivý design, pořiďte si více spotřebičů, nejen robot. Kouzelné jsou i rychlovarné konvice Kitchen Aid. Což takhle model matně perlové barvy 5KEK1522EFP? Nabízí regulaci požadované teploty vody, má jednoduché ovládání, objem 1,5l, zvukovou signalizaci při dosažení nastavené teploty, dvojitou stěnu atd.

Prohlédněte si sami řadu Kitchen Aid a nechte se unést jejími tvary, barvami a originálním zpracováním ve vysoké kvalitě.

Vaflovač

Kontakt

www.spotrebice-whirlpool.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem