Vybíráte střešní krytinu na novou střechu nebo plánujete rekonstrukci a potřebujete poradit? Mezi ty mimořádně oblíbené patří v posledních letech střešní krytiny terran, které nabízejí široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50letou záruku.

Rozsáhlá nabídka tvarů je velkou výhodou
Novou či rekonstruovanou střechu můžete díky taškám Terran vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny: Synus, Danubia, Coppo, Rundo a Zenit. Mezi nimi si každý určitě najde to své.

Atraktivní je i pestrá barevná škála, od klasických barevných odstínů
k moderním motivům
Estetické účinky barev zesiluje i povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky níž mají tašky výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější, dlouhotrvající ochrana zachová odstíny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočisticímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk. Povrchová úprava INOVA, kterou jsou například ošetřeny černé tašky Terran Synus nebo Danubia v odstínech černá, cihlově červená, tmavě hnědá a antracit, nabízí vysokou odolnost barev, vynikající odolnost proti oděru, odolnější ochranu vůči mechu a hedvábný vzhled.

Zdroj: Terran

Samozřejmostí je výborná dostupnost, bonusem 50letá záruka
U tašek Terran oceníte i širokou síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie – ta současná patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc – 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

Další informace o betonové střešní krytině Terran najdete na www.terran.cz.

logo MessengerPoslat Messengerem