V široké nabídce střešních tašek Terran si krytinu pro vaši střechu určitě vyberete i vy: novou či rekonstruovanou střechu můžete díky nim vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte kromě oblíbených tašek Terran Danubia a Terran Synus i další typy této betonové střešní krytiny: Coppo, Rundo a Zenit.

Konstrukčně nejmodernější jsou lehké tašky Terran Synus s elegantním profilem ve tvaru sinusoidy. Tyto jedinečné střešní tašky jsou vhodné na rekonstrukce střech, neboť jsou to jedny z nejlehčích tašek, jsou trvanlivé a odolné vůči silným větrům a dešťům. Danubia je symbolem harmonie a svými měkkými liniemi ideálně zapadá do naší přírody a krajiny. Pokud máte rádi Středomoří s jeho atmosférou, nepřehlédněte tašky Coppo, které připomínají náladu zemí na jihu Evropy. Rundo je nostalgická bobrovka a stavební skvost v jednom. Příznivci tradic u ní ocení symbiózu tradičního vzhledu a užitných vlastností, kladených na moderní střešní tašky. Zenit je naopak zcela moderní krytina, jejíž vzhled byl inspirován současnými inovativními trendy.

Atraktivní je i pestrá barevná škála tašek Terran, od klasických barevných odstínů k moderním motivům

Estetické účinky barev zesiluje i povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají tašky výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný. Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější, dlouhotrvající ochrana zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočistícímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

700-synus 57371

Ochrana proti vnějším přírodním vlivům

Povrch kvalitní betonové tašky Terran je navíc ošetřen další ochrannou vrstvou ve stejném barevném odstínu jako základní barva. Tato vrstva slouží jako ochrana proti vzniku mechu a poškození zapříčiněného škodlivým vlivem ovzduší míst.

Samozřejmostí je výborná dostupnost, bonusem 50letá záruka

U tašek Terran je široce ceněna i široká síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie – ta současná patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A bonus navíc – 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

 

Další informace o betonové střešní krytině Terran najdete na www.terran.cz.

logo MessengerPoslat Messengerem