Pokud jste neměli možnost sledovat webinář live, máte nyní možnost podívat se na záznam a získat cenné rady a tipy pohodlně z vašeho domova a zdarma. Proč se na online webinář podívat a co se v něm dozvíte?

HELUZ IZOS, přední český výrobce izolačního skla, si získal renomé díky svým produktovým řadám zaměřeným na energeticky efektivní izolační zasklení, přičemž v čele sortimentu stojí IZOS Energy+. Tato řada se vyznačuje výjimečnou schopností využívat solární zisky zimního slunce bez jakýchkoli nákladů. Kromě toho společnost nabízí i certifikovaná akustická řešení, která byla testována v renomované zkušebně ITC, což potvrzuje jejich vysokou kvalitu a efektivitu. Pokud uvažujete o stavbě nového rodinného domu nebo plánujete rekonstrukci stávajícího objektu, je důležité zvážit nejen tepelné, ale i akustické izolační vlastnosti obálky budovy. Ke správnému výběru a implementaci těchto řešení vám může pomoci webinář společností HELUZ IZOS. V tomto webináři Ing. Pavel Heinrich, specialista na akustiku, poskytuje podrobné informace a návody, jak účinně integrovat akustická řešení do vašich projektů.

Zdroj: HELUZ IZOS

Co ve webináři zazní?

Jaký je význam akustického zasklení: Akustické zasklení představuje klíčový faktor pro zvýšení komfortu bydlení, neboť efektivně chrání interiér před vnějším hlukem a zároveň zlepšuje akustické vlastnosti celého objektu. Společnost HELUZ IZOS má ucelenou řadu certifikovaných řešení, která jsou navržena tak, aby vyhovovala specifickým potřebám a požadavkům klientů. Tato řešení zahrnují různé typy akustického izolačního zasklení, od základních variant po specializované systémy, které se vyznačují vysokou účinností.

Přesné měření akustických vlastností: Společnost dává přednost fyzickému měření akustických parametrů izolačního skla na zkušebních vzorcích, což umožňuje pracovat s databází velmi přesných výsledků zvukové izolace. Ucelená řada akustických skel byla certifikována v ITC.

Rozšířená databáze izolačních skel: HELUZ IZOS disponuje databází, která zahrnuje široké spektrum izolačních skel, od základních dvojskel po vysoce efektivní akustická izolační skla, čímž může lépe reagovat na specifické požadavky celého projektu v oblasti energetické efektivity budovy.

Vnímání hlukové zátěže a její dopady: Hluk má negativní vliv na zdraví a pohodu, přičemž různé typy prostředí přinášejí odlišné úrovně hlukového znečištění. Zákon o ochraně veřejného zdraví a další nařízení stanovují limity pro ochranu před nepříznivými účinky hluku.

Důležitost komplexního návrhu obvodového pláště: Pro dosažení optimálního akustického komfortu je nutné, aby byl návrh obvodového pláště budovy proveden s důrazem na zvukovou izolaci, včetně vhodného výběru izolačního skla pro okna. Efektivní řešení pro úsporu energií a akustický útlum představuje produkt IZOS Energy+ Acoustic.

Individuální přístup k řešení potřeb klientů: HELUZ IZOS klade důraz na poskytování individuálních řešení, která reflektují specifické požadavky a přání klientů, a to s pomocí širokého portfolia produktů.

 

Více se dozvíte v odborném webináři ZDE.

logo MessengerPoslat Messengerem