Betonová taška Classic Protector PLUS z portfolia značky BRAMAC má nadčasový vzhled a celou řadu uživatelských benefitů. Představuje chytré řešení pro rekonstrukci střech i novostavby a je skvělou investicí do každého bydlení.

Krytina s vyspělou technologií
Protector PLUS patří k vyspělým technologiím výroby střešních krytin. Zatímco povrch běžných tašek tvoří pouze několik vrstev barevného nástřiku, u betonových tašek s povrchovou úpravou Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného betonu, který zaplní všechny nerovnosti a vytváří dokonale hladký povrch. Tím je zajištěna zvýšená ochrana krytiny před vnějšími vlivy počasí, před usazováním nečistot, mechů a řas i vůči mechanickému opotřebení. Technologie Protector PLUS zároveň zajišťuje dlouhodobou stabilitu původní barevnosti betonových tašek. Vzhledem k vynikajícím užitným vlastnostem se jedná o výborný poměr „ceny a výkonu“. Za příznivou cenu získají zákazníci krytinu vysoké kvality a se špičkovou technologií.

1-schema-beton-bmi-2024-krivky-vetsi 57233

Propracované příslušenství
Stejně jako ostatní modely z portfolia značky BRAMAC disponuje střešní taška Classic Protector PLUS komplexním a propracovaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové prvky jsou barevně a funkčně kompatibilní a propůjčují střeše sladěný vzhled. Dohromady s krytinou vytvářejí Inteligentní střešní systém BRAMAC. Jde o prověřené řešení střešního pláště, na které se vztahují nadstandardní záruky: 30 let na kvalitu střešních tašek a 15 nebo 10 let na funkčnost střešního systému podle vybraného příslušenství.

bramac 57234bramac.cz, bmigroup.com/cz

logo MessengerPoslat Messengerem