Kousek od Prahy, v oblíbené rezidenční oblasti, se rodí nový rodinný dům, který je v mnoha ohledech průkopníkem. Náš redakční tým je při tom a bedlivě sleduje všechny stavební fáze. Přinášíme popis stavby domu budoucnosti e4 krok za krokem. 

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Fáze 53: Venkovní dlažba terasa

Venkovní dlažba na terase byla prováděna pokládkou do připraveného lože. Z nabídky partnera Semmelrock byla vybrána porcelánová dlažba s názvem AirPave, která nabízí sofistikovaný design porcelánových dlaždic v moderním velkoformátu. (Zdroj: Wienerberger)Venkovní dlažba na terase byla prováděna pokládkou do připraveného lože. Z nabídky partnera Semmelrock byla vybrána porcelánová dlažba s názvem AirPave, která nabízí sofistikovaný design porcelánových dlaždic v moderním velkoformátu. Vysoce kvalitní porcelánové dlaždice ztělesňují současný moderní životní styl. Jasné linie a jemné barvy zkrášlí každou plochu. Tato luxusní dlažba byla dovezena z výrobních podniků firmy Semmelrock z Itálie.

Dlažba se pokládá do štěrkového lože na vymezovací terče, které tvoří jednotnou spáru mezi dlaždicemi zajišťující odvodnění z jejího povrchu.

I u venkovní dlažby jsou rozhodující doporučené značky stavebních materiálů, které mají připravené doporučené zpracování svých detailů ověřených praxí. K tomu jsou připraveny proškolené a vyzkoušené stavební firmy jako partneři konceptu We4D. Najdete je na e4dum.cz/co-je-e4/partneri-e4

Text: Stojan Černodrinski s využitím podkladů firmy Wienerberger

logo MessengerPoslat Messengerem