VILLA TOSCA je nejprodávanějším bungalovem v nabídce společnosti CANABA – největšího dodavatele masivních montovaných domů v ČR. Její oblibu potvrzuje i fakt, že v anketě Dům roku 2014 získala druhé místo v hlasování čtenářů. Prohlédněme si tento kvalitní a stovkami realizací prověřený projekt podrobněji.

Jednoduchá, účelná a přitom nesmírně atraktivní, to je VILLA TOSCA, která v sobě elegantně pojí prvky středomořské architektury a přirozeně je vkládá do české krajiny. Na první pohled dům vypadá jinak než ostatní bungalovy a jiná skutečně je. Každý vnější i vnitřní prvek domu je dokonale promyšlen a až do posledního detailu perfektně řemeslně zpracován. Forma i funkce jsou dokonale sloučeny s neotřelým designem.

Svoboda, luxus a pohodlí

Výstavba je velmi rychlá a dům je připraven k nastěhování za pouhých 12 týdnů.Vychutnávat život plnými doušky – to bude nejčastější filozofie obyvatel tohoto domu, milovníků slunce, světla a prostoru. Zvenčí působí VILLA TOSCA nenápadným dojmem, ale uvnitř nabízí luxusní prostor pro pohodlný život čtyřčlenné rodiny. Dům nabízí v základním provedení téměř 100 m2 podlahové plochy a díky praktickému a variabilnímu vnitřnímu uspořádání je vhodný jak pro mladé rodiny s dětmi, tak pro páry ve středním věku.

Účelný a přitom atraktivní půdorys do L vytváří přirozené atrium s částečně krytou terasou, která přímo svádí k relaxaci. Soukromí, které tvar domu navozuje, je ideální pro instalaci bazénu pro nerušené chvíle odpočinku. Elegantní oblouky terasy propůjčují domu osobitý středozemní šarm a při pohledu ze zahrady vyzařuje VILLA TOSCA poklidnou atmosféru domova.

Dostatek prostoru i pro velkou rodinu

Dispoziční řešení VILLA TOSCY je v základním provedení 3+1, ale dům lze jednoduše upravit i rozšířit. Půdorys domu lze doplnit o další obytné místnosti nebo si můžete připojit jedno- či dvojgaráž. Krytá terasa poskytuje nejen dostatek soukromí i ochrany před případnou nepřízní počasí, ale lze ji elegantně upravit na letní jídelnu nebo zimní zahradu. Konstrukce domu je ovšem unikátní i v jiném ohledu. CANABA je jedinou společností na trhu, která dodává své bungalovy s masivním plnohodnotným stropem. Ať už máte velkou rodinu nebo potřebujete prostor pro hosty, hobby či podnikání, můžete VILLA TOSCU jednoduše rozšířit o další patro v podkroví. Za minimální náklady můžete získat bezmála dvakrát tolik obytné plochy. Ideální řešení i pro vícegenerační bydlení. 

Vlastní dům již nemusí být pouze sen

Rodinné domy CANABA jsou oblíbené nejen pro svou nadčasovou architekturu a promyšlené dispozice, ale především pro to, že jsou dostupné i široké veřejnosti. A platí to samozřejmě i pro VILLA TOSCU. Cena domu začíná již na 1,6 mil. bez DPH a je jen na vás, v jakém stupni dokončení si svůj dům zvolíte. S CANABOU máte jistotu, že poměr ceny a užitné hodnoty je vždy nejvýhodnější.

Základní dispozice domuSvůj nový rodinný dům pořídíte navíc bez jakýchkoliv starostí. Projektovou dokumentaci domu získáte zcela zdarma. CANABA za vás vyřídí stavební povolení i financování stavby. Smluvní garance termínu dokončení i pevné ceny jsou samozřejmostí. Termín stěhování si určíte sami a máte jistotu, že při výstavbě nezaplatíte ani o korunu více. Takové záruky vám nikdo jiný neposkytne.

Stavějte rychle, bydlete úsporně a zdravě

Moderní technologie CANABA umožňuje postavit dům velmi rychle. Hrubá stavba trvá jen čtyři dny a celý dům je připraven k nastěhování za pouhých 12 týdnů, a to bez ohledu na roční období. Než se nadějete, už se můžete stěhovat. Sofistikovaná konstrukce je také zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Oproti zděným stavbám nebo tzv. dřevostavbám ušetříte díky nízkoenergetickému provozu až desetitisíce korun ročně. Vysoká kvalita výstavby i všech použitých komponentů šetří vaše peníze na léta dopředu. Při výstavbě jsou používány jen důkladně prověřené materiály, takže bydlení je nejen úsporné, ale i zdravé. A díky neomezené životnosti poskytuje CANABA nadstandardní záruku 30 let.

Stavět s CANABOU je zkrátka nejen výhodné, ale i bezpečné, snadné a příjemné. Objednejte si návštěvu vzorového domu na www.canaba.cz a prohlédněte si kvalitu CANABA na vlastní oči.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem