Plánujete postavit svůj rodinný dům a hledáte způsob, jak zaručit nejlepší možný klid a komfort pro vaši rodinu? Wienerberger přináší řešení, které vám umožní ušetřit až 100 000 Kč, a to díky akci na akustické cihly Porotherm AKU Profi.

Teď je ten správný čas investovat do vašeho klidného a kvalitního bydlení. Výběr toho správného řešení se nakonec může ukázat jako klíčový, aby se vám v domě bydlelo se vším komfortem.

Proč zvolit akustické cihly Porotherm AKU Profi?

Akustické cihly Porotherm AKU Profi jsou navrženy s jediným cílem – eliminovat rušivý hluk z okolí a zajistit vám a vaší rodině pohodové bydlení. S těmito cihlami můžete naplno vychutnávat svůj domov, aniž by vás rušil hluk z okolí.

Kromě toho, že vám zajišťují klid, tyto cihly nabízejí výbornou tepelnou izolaci a odolnost proti vlhkosti. Výsledkem je, že váš budoucí dům bude nejen tichý, ale také energeticky úsporný a odolný vůči vnějším vlivům.

Zdroj: www.wienerberger.cz

Jak získat každou 2. paletu ZDARMA?

Na stránkách společnosti Wienerberger stačí vyplnit jednoduchý formulář. Získáte tak jedinečnou příležitost ušetřit nemalou částku při stavbě vašeho nového domu. Vzhledem k velikosti vaší novostavby a rozsahu vnitřních konstrukcí můžete díky této akci ušetřit až 100 000 Kč bez DPH. Tato suma bude bezpochyby vítaným přírůstkem do vašeho rodinného rozpočtu.

Akce platí pro novostavby rodinných domů, a jedinou podmínkou je použití jednovrstvého obvodového zdiva Porotherm T Profi / Profi Dryfix nebo Porotherm EKO+ Profi / Profi Dryfix.

Nabídka je platná pouze do 30. 9. 2023, takže neváhejte a investujte do klidného a kvalitního domova s akustickými cihlami Porotherm AKU Profi. Vaše budoucnost začíná právě teď.

logo MessengerPoslat Messengerem