Vlastnit garáž bylo vždy něco navíc. Jen si představte zateplenou místnost, ve které si tzv. můžete dělat co chcete, zcela odkloněni od běžného chodu domácnosti. Nejde jen o to zaparkovat svého miláčka v bezpečí před nepřízní počasí, ale do garáže můžete pozvat kamarády ze sousedství, narazit pípu a sledovat hokejový zápas. Případně zde můžete provozovat hlučné a pro běžné lidi jinak nepříjemné koníčky. Nebo zde můžete shromáždit největší sbírku vašich vášní. Garáž může být zkrátka vaším teritoriem bez výčitek. Pokud uvažujete nad pořízením garáže, věřte, že vás nemusí čekat žádné nepříjemné martyrium výstavby.

Nemusíte se pouštět do komplikovaných zděných staveb, díky kterým se vám stavební firma usídlí na zahradu na několik týdnů či měsíců. Využijte možnosti montovaných staveb, které vynikají rychlou a bezchybnou výstavbou. Na trhu najdete varianty montovaných garáží, které vypadají jako zděné a hotové jsou raz dva. Většina práce se realizuje ve výrobním závodě, sestavení u vás doma pak zabere opravdu pár hodin.

Společnost Gardeon patří ke špičce ve výstavbě montovaných garáží a dalšího zázemí domu, v podobě zahradních domků, pergol a přístřešků. Za dobu své existence se jí podařilo technologii suché výstavby dovést k dokonalosti. Jejich stavby jsou jednoduché, architektonicky vyladěné na současné trendy a splynou s téměř každým stylem. A samotná realizace? Absolutně čistá práce.

Do garáže můžete umístit nejen auto, ale i veškeré sportovní vybavení. Co takhle v ní uspořádat turnaj ve stolním tenise, když je špatné počasí?Do garáže můžete umístit nejen auto, ale i veškeré sportovní vybavení. Co takhle v ní uspořádat turnaj ve stolním tenise, když je špatné počasí?

Zateplená garáž

Garáž nemusí zdaleka sloužit jen k úschově vašeho auta. Zateplená varianta může být doslova plnohodnotným rozšířením vašeho obytného prostoru. Proč si v garáži neudělat kancelář, dílnu, posilovnu nebo trucovnu, když vás doma naštvou? Kostra montovaných staveb Gardeon je ocelová, na ni se pak šroubují panely omítnuté již z výroby. To nejen urychlí proces výstavby, ale zamezí i klasickému stavebnímu nepořádku, který se jinak pojí s jakoukoliv konstrukční činností. Pokud stojíte venku, vidíte zděnou stavbu.  A pokud vejdete dovnitř, překvapí vás prostornost, protože místo desítek centimetrů zdí je tu místo pro vás. Stěny zateplené polyuretanem mají tloušťku pouhých 5 cm. Varianta se zateplenými stěnami a střechou udržuje příjemné jak v zimě tak v létě. Tak proč garáž nevyužít tzv. až na dřeň.

Zdroj: GardeonVšechny garáže Gardeon jsou opatřeny prémiovými automatickými vratyHörmann, které zajistí maximální bezpečí a uživatelský komfort.

 Design zvládnete i z obýváku

Dispozice i design stavby je jen otázka vaší tvůrčí fantazie a potřeb. Chcete stavbu do L, garáž pro motorku, tři auta nebo třeba kancelář? Je to jen na vás. Zvolte si základní nebo zateplenou variantu, rovnou nebo sedlovou střechu. A to vše v pohodlí domova. Celá stavba pak po doladění a objednání proběhne na klíč. Na vás je připravit rovnou plochu. Muži z Gardeonu v ikonickém černém oblečení přijedou po pár týdnech od objednání a realizují garáž doslova za odpoledne. Objednat je možné i závěsný systém na kola nebo nářadí.

Zdroj: GardeonGaráž s přístřeškem na zahradní posezení je ideálním místem pro sousedské setkávání.

Muži v černém

Gardeon je ambiciózní firma a nic nenechává náhodě. Své stavby osazuje prémiovým příslušenstvím. Standardem u garáží jsou automatická německá vrata Hörmann, extrémně odolný nástřik stěn, kvalitní ocelová konstrukce, sendvičové panely, okapy. Ne náhodou figuruje Gardeon v žebříčku nejrychleji rostoucích společností v Evropě. Ambiciózní přístup a prvotřídní servis prostupuje všemi aktivitami firmy. Zákaznické služby, montážní koncert a celkový přístup vám připomene, jak by mělo vypadat stavebnictví 21. století.

 

logo MessengerPoslat Messengerem