První pračka Miele spatřila světlo světa už na počátku 20. století, první automatickou pračku Miele si mohli zákazníci koupit v roce 1956. Od té doby prošly přístroje pro péči o prádlo velký kus cesty v oblasti technologií, designu, komfortu i odpovědného přístupu k životnímu prostředí. Co je ale u Miele konstantní, je důraz na špičkovou kvalitu každého přístroje, který opustí prostory výrobního závodu. To potvrzují i tři modely Miele - WCA 030 WCS, WED 135 WCS a WWD 120 WCS -, které dosáhly nejlepšího hodnocení v testu. * V čísle 1/2021 obdržela Značku kvality dTest pračka Miele WWG660 WCS.

Všechny tři posledně testované modely, navíc za atraktivní cenu, disponují výkonným a úsporným ProfiEco motorem, k prádlu mimořádně šetrným voštinovým bubnem, funkcí CapDosing pro dávkování speciálních pracích prostředků v kapslích nebo snadným ovládáním (dle modelu EasyControl či DirectSensor). Stejně jako další přístroje Miele jsou i pračky testovány na životnost až 20 let.

Miele a vítězství v testech

Pračka Miele - model WCA030 WCS ActivePříběh o úspěchu díky kvalitě: vítězové testů od Miele. To, že Miele představuje tu nejlepší volbu, dokazují mnohá vítězství v testech. A ne bezdůvodně. Domácí a vestavné spotřebiče Miele musí před uvedením na trh projít úspěšně mnoha zkouškami.

„Nejlepší přístroj dle výsledků testu je Miele.“ Tento závěr často vyplývá z hodnocení na národní i mezinárodní úrovni testování spotřebičů. V hodnocení, které prováděl výzkumný ústav Stiftung Warentest (StiWa) v Německu od roku 2000 do roku 2005, zvítězilo v testu nebo získalo nejlepší ohodnocení dvanáct přístrojů Miele. Také časopis Öko-Test se zabývá hodnocením přístrojů Miele. Ve Velké Británii je Miele stálým hostem na stupních vítězů v testování produktů časopisu Which?.

Mezi poslední oceněné patří např. Complete C3 Cat&Dog, který byl britským magazínem "Which?" označen dokonce za nejlépe hodnocený testovaný vysavač všech dob. Ani ostatní vysavače z produkce Miele nezůstávají v tomto ohledu pozadu. Ať už se podíváme na holandský magazín "Consumentenbond" nebo francouzský test "Que Choisir", vysavače Miele obsazují přední příčky bez ohledu na hodnoty uváděné na energetických štítcích.

Také v hodnocení nezávislého spotřebitelského časopisu dTest v České republice získaly přístroje Miele mnohokrát nejlepší hodnocení.

Pračka Miele - model WWD120 WCS 8kg

Informace o jednotlivých modelech:

www.miele.cz
FCB: @miele.cz

*dTest 4/2021

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem