Střešní krytina Ruukki Hyygge už není tak docela novinkou, ale její nadčasová elegance ji i po několika letech staví do role nepřehlédnutelného lídra střešních krytin, které jsou v souladu se současnými trendy v architektuře. Tato maloformátová střešní krytina se vyznačuje příjemnou jednoduchostí a čistý dojem, který vyvolává, harmonizuje celkový vzhled domu. Tímto svým kouzlem pak přispívá ke klidnému vizuálnímu zážitku pro všechny, kteří se s ní setkají. 

Rozjímající člověk vždy směřuje svůj pohled vzhůru k nebi. Když se v tom směru vaše oči zastaví na střeše Ruukki Hyygge, můžete se klidně dívat nerušeně dál. Na místo vyrušení si svůj soulad udržíte a třeba dostanete novou inspiraci stejně, jako se to stalo tvůrcům tohoto originálního řešení. 

Příkladem takového pohledu je výhled na tento rodinný dům v Pobaltí. 

„Nerozptylovat se od podstaty a vyzdvihovat to, na čem nám skutečně záleží. Přitom se nevyčleňovat z přírody a vnímat její soulad. Toto je cesta k jednoduchému životnímu štěstí tzv. Hygge,” vysvětluje Jan Hála z divize střešních krytin Ruukki. 

Zdroj: Ruukki

Harmonie se skvělými vlastnostmi 

Ruukki Hyygge je vyrobena ze švédské oceli nejvyšší kvality. Plech o tloušťce 0,6 mm je k diszpozici povrchových úpravách Pural Matt BT (Ruukki 50+) a GreenCoat Crown BT (Ruukki 40) s tím, že odstín RR22 šedá je k dispozici pouze v povrchové úpravě Pural Matt BT (Ruukki 50+). Lehce matný povlak je velice odolný proti poškrábání a vlivům slunečního záření. 

Střešní krytina Ruukki Hyygge je dostupná ve dvou třídách kvality Ruukki 50 Plus a Ruukki 40. Tím získá každý majitel nové střechy technickou záruku 50 resp. 40 let.  

Zdroj: RuukkiZdroj: Ruukki

Zajímavostí tohoto řešení je inovativní uspořádání příčných a podélných kotvení, které umožňuje pohledově skrýt vzniklé spoje a podpořit ničím nerušený elegantně sjednocený prostor. 

Ruukki Hyygge je dodávána ve čtyřech nejpopulárnějších barvách, které patří k modernímu  
stavitelství – šedé, antracitové, černé a tmavě šedé. Tato střešní krytina je k dispozici ve variantě s prolisy, které podtrhují moderní vzhled střechy. 

Pro každého, kdo má rád soulad nejen na své střeše, je tu řešení jménem Hyygge! 

Zdroj: Ruukki

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem