Od virtuálního snu o novém domě až k jeho stavbě, takový myšlenkový i realizační proces absolvuje každý stavebník. Chytrým, bezproblémovým stavěním, na jehož konci je vysněný dům z cihelného systému HELUZ, provede návštěvníky stánek společnosti HELUZ na největším stavebním veletrhu u nás, tradičním FOR ARCH v pražských Letňanech (21. - 25. září 2021).

„Expozice je navržena interaktivně, v souladu s nastartovaným trendem digitalizace, je nabitá elektronikou, odehrává se ve virtuálním světě," napovídá Andrea Stejskalová, manažerka marketingu společnosti HELUZ, co od stánku HELUZ (stánek 2B12) na veletrhu FOR ARCH oproti minulým letům můžete očekávat – méně cihel, zato více obrazovek, tabletů či 3D brýlí, které příchozím umožní virtuální prohlídku domu z cihelného systému HELUZ.

„Samozřejmě ukážeme naše produkty i fyzicky. Prezentovány budou zejména cihelné bloky pro jednovrstvé zdění bez nutnosti dodatečného zateplení z řady HELUZ FAMILY a HELUZ FAMILY 2in1, a to včetně doplňkových prvků pro řešení konstrukčních detailů, které se starají o dokonalé tepelně izolační parametry stavby. Dále roletové a žaluziové překlady HELUZ FAMILY 3in1 pro venkovní stínění, další prvek podílející se na tepelné pohodě v domě. Nebudou chybět ani akustické cihly HELUZ AKU KOMPAKT 21 a HELUZ AKU Z, které přispívají ke stále důležitějšímu akustickému komfortu," pokračuje s výčtem prezentovaných výrobků Andrea Stejskalová.

Jedná se o ty nejzásadnější prvky, které jsou součástí uceleného cihelného systému HELUZ, jenž umožňuje investorům postavit celý dům z jednoho materiálu od jednoho výrobce, aniž by se vystavovali riziku konstrukčních komplikací kombinováním různých materiálů. 

„Stánek společnosti HELUZ je koncipován tak, že stavebníka provede od jeho snu až po jeho realizaci, upozorní ho, nač by neměl zapomenout, než začne stavět, a s čím, jako výrobce, můžeme pomoci před i v průběhu stavby. Expozice současně poskytne informace i odborníkům, zejména projektantům, kterým nabídne množství nástrojů, jako Selektor konstrukcí, a dalších služeb, které jim ulehčí projektování," dodává Andrea Stejskalová ze společnosti HELUZ.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem