Doba, kdy přemýšlíme nad dárky pro sebe i své blízké, je tady. Jako tradičně je předvánoční čas ve znamení slev Black Friday, proto jsme nahlédli do obchodu Mobil Pohotovost a vybrali ty nejzajímavější akce. Svoji domácnost nyní můžete obohatit chytrými produkty značky Xiaomi, které pořídíte výrazně levněji než obvykle.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Dobijte energii na cestách

Powerbank Xiaomi 10000mAh (Zdroj: Mobil Pohotovost)Možná jste už někdy řešili, že se vám na cestách vybil telefon, tablet nebo třeba sluchátka a zásuvka nebyl nikdy poblíž. Pořiďte si powerbanky od Xiaomi a vyhněte se nepříjemné situaci. V akci najdete dvě kapacity:

Powerbank Xiaomi 10000mAh zlevněná z 499 Kč na 399 Kč.

Powerbank Xiaomi 20000mAh Mi Power Bank 2C bílá zlevněná z 999 Kč na 579 Kč.

Sledujte vše podstatné na svém zápěstí

Xiaomi Mi Band 4 (Zdroj: Mobil Pohotovost)Obliba fitness náramků od Xiaomi roste každým rokem a nyní to potvrzuje především Mi Band 4. Náramek nabízí mnoho funkcí a AMOLED displej s dotykovým ovládáním, na kterém se vám ukazují notifikace, volání a zprávy. Zaujme také voděodolnost.

Xiaomi Mi Band 4 zakoupíte místo běžné ceny 1 290 Kč za akčních 879 Kč.

Zvažte se na chlup přesně

Xiaomi Mi Smart Scale 2 (Zdroj: Mobil Pohotovost)Váha Mi Smart Scale 2 je vyrobena z odolných materiálů a díky líbivé a elegantní bílé barvě zapadne do vašeho interiéru. Buďte stále v obraze a mějte přehled o své váze díky aplikaci Mi Fit. Váha má paměť až pro 16 osob a v aplikace přehledně uvidíte svůj progres.

Xiaomi Mi Smart Scale 2 je nyní v akci za 590 Kč (běžná cena 790 Kč).

Dráty vás omezovat nebudou

Sluchátka Xiaomi Mi AirDots Pro (Zdroj: Mobil Pohotovost)Bezdrátové produkty jsou čím dál populárnější a již si začínáme zvykat na to, že sluchátka rozmotávat nemusíme. Skvělý zvuk a velmi přijatelnou cenu přináší Xiaomi Mi AirDots. Nadčasový design, stabilní připojení a poslech na celý den. Xiaomi AirDots můžete zakoupit ve dvou provedeních:

Sluchátka Xiaomi Mi AirDots za lákavých 990 Kč (běžná cena 1 490 Kč).

Sluchátka Xiaomi Mi AirDots Pro za skvělých 1 690 Kč (běžná cena 2 490 Kč).

Čistší vzduch pro vaše zdraví

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2H (Zdroj: Mobil Pohotovost)Zdraví na prvním místě. Pečujte o sebe a dopřejte si kvalitnější vzduch. Čistička vzduchu od Xiaomi má vzduchový HEPA filtr, který má účinnost filtrace více než 99,97 %, to znamená že filtr zachytí částice do 0,3 μm již při první filtraci. Díky tomu může také pomoci zmírnit příznaky alergie a astmatu.

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2H je nyní v akci za 2 990 Kč, místo běžných 3 990 Kč.

Netrapte se úklidem

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 (Zdroj: Mobil Pohotovost)Ušetřete svůj čas a vyhněte se luxování a vytírání. Chytrý vysavač Roborock S5 za vás vše zařídí. Největší inovací je mokré čistění a vysávání zároveň. Díky tomu získáte maximální efektivitu. Vysavač má několik senzorů, díky kterým se elegantně vyhne všem překážkám. Kvalitní baterie zajistí 1,5hodinový bezproblémový chod.

Robotický vysavač Xiaomi Roborock S5 je k dispozici ve dvou barvách za akčních 9 990 Kč (běžná cena 12 490 Kč).

Užijte si elektrickou jízdu

Xiaomi Mi Electric Scooter (Zdroj: Mobil Pohotovost)Elektrické koloběžky jsou nyní velkým trendem a mezi špičku patří právě ty od Xiaomi. Díky váze a jednoduchému složení můžete koloběžku pohodlně převážet v městské hromadné dopravě nebo v kufru auta. Mezi další vychytávky patří tempomat, chytré řízení spotřeby, výkonná přední světla a pneumatiky tlumící nárazy. Vybírat můžete ze dvou modelů:

Xiaomi Mi Electric Scooter je nyní místo běžné ceny 11 990 Kč za skvělých 8 999 Kč.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro pořídíte místo 15 990 Kč za 12 790 Kč.

Ovládejte vše telefonem

Chytrý telefon Xiaomi Mi 9 (Zdroj: Mobil Pohotovost)Chytrá zařízení můžete jednoduše ovládat pomocí chytrého telefonu. Stačí si jen stáhnout příslušnou aplikaci a můžete ovládat svůj robotický vysavač, kontrolovat spotřebu na koloběžce nebo naběhané kilometry. Vlajková loď od Xiaomi Mi 9 je nyní zlevněná o 2 000 Kč a vy tak můžete zakoupit skvělý smartphone za atraktivní cenu. Na výběr jsou dvě velikosti:

Mi 9 6GB/64GB za 8 990 Kč nebo Mi 9 6GB/128GB za 9 990 Kč.

Věříme, že se vám vybrané kousky zalíbí a pokud chcete vidět kompletní nabídku Mobil Pohotovosti, klikněte sem.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem