Crossovery Peugeot 2008 a 3008 jsou navržené tak, aby nabídly kompromis mezi každodenní přizpůsobivostí, rodinnou praktičností a charakterem vozu, který se nebojí vyrazit i mimo zpevněné silnice. Peugeot tyto své modely aktuálně podporuje speciálními verzemi 2008 Active a 3008 Active, které nabízejí bohatou výbavu za sníženou cenu. Samozřejmostí je u všech těchto vozů pětiletá záruka.

Více informací o aktuální nabídce zde.

Výbava Peugeot 2008 ACTIVE

Stabilizační systém ESP, 6 airbagů, regulátor a omezovač rychlosti, centrální zamykání + elektrické ovládání předních oken, manuální klimatizaci, rádio s CD a MP3 a dotykovou obrazovku, HF Bluetooth, přední mlhové světlomety, kožený volant, diodová denní světla, střešní lišty, zadní sedadla sklopná do roviny.

Cena od 317 500 Kč při využití bonusu 20 000 Kč za výkup starého vozu.

Peugeot

Výbava Peugeot 3008 ACTIVE

Stabilizační systém ESP, 6 airbagů, regulátor a omezovač rychlosti, centrální zamykání + elektrické ovládání předních i zadních oken, automatická dvouzonová klimatizace, rádio s CD a MP3, HF Bluetooth, přední mlhové světlomety, dešťový a světelný senzor, kožený volant, diodová denní světla, 17“ hliníková kola, mobilní podlaha sklopná do roviny.

Cena od 459 400 Kč při využití bonusu 20 000 Kč za výkup starého vozu.

logo MessengerPoslat Messengerem