Vše, co byste měli vědět při budování nové koupelny, topení a nakládání s odpadní a pitnou vodou. 140 stran novinek, nápadů a tipů, jak si zařídit nový domov.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Magazín Speciál Ptáček – vše, co byste měli vědět při budování nové koupelny, topení a nakládání s odpadní a pitnou vodou. 140 stran novinek, nápadů a tipů, jak si zařídit nový domov. (Zdroj: Ptáček)Za tradicí společnosti Ptáček stojí nejen 27 let obchodu, více než sto poboček v Čechách i na Slovensku, tisíce spokojených zákazníků, ale především ohromné zkušenosti a odbornost. Ty jsou neocenitelnou pomocí, kterou ocení každý, kdo hledá inspiraci při výstavbě nebo přestavbě nejen koupelny, ale i domu či bytu. Společnost Ptáček se nyní rozhodla tyto zkušenosti zhmotnit a dala vzniknout magazínu Speciál.

Speciál rozhodně není katalogem nabízených výrobků, ale moderním inspirativním přehledem technických vychytávek, aktuálních trendů, inovativních řešení a zajímavých postupů. Je to neotřelá prezentace moderního bydlení. Kromě koupelen se čtenář seznámí s různými druhy vytápění, od klasických kotlů na tuhá paliva až po alternativní zdroje tepla. Stejnou pozornost autoři věnovali inženýrským sítím, rekuperačnímu vytápění, krbům nebo pitné či odpadní vodě. Jednotlivá témata obsahují zkušenosti odborníků, s důrazem na tolik důležité úspory a zároveň na nejnovější poznatky z daných odvětví.

Magazín Speciál Ptáček – vše, co byste měli vědět při budování nové koupelny, topení a nakládání s odpadní a pitnou vodou. 140 stran novinek, nápadů a tipů, jak si zařídit nový domov. (Zdroj: Ptáček)

Ze Speciálu se dozvíte například o ekostylu v interiéru, přírodních motivech, koupelnových stylech a moderních barvách. Jistě vás zaujmou i další témata, jako například individualizace v obytných prostorách, trendová řešení s originálním LED osvětlením a další. Bez zajímavosti nejsou pasáže o chytrých smarttechnologiích. Těmi dnes ovládáte sprchové programy, činnost toalety, osvětlení v koupelně a další. Mnozí výrobci již začlenili tyto technologie například i do zdrojů úsporného a ekologického vytápění. Chytrá domácnost byla dříve spíše fantazií vizionářů, dnes se pomalu stává běžnou součástí života, chcete-li mít svůj dům pod kontrolou.

Magazín Speciál Ptáček – vše, co byste měli vědět při budování nové koupelny, topení a nakládání s odpadní a pitnou vodou. 140 stran novinek, nápadů a tipů, jak si zařídit nový domov. (Zdroj: Ptáček)

Nový magazín Speciál, který je ZDARMA k dispozici na všech pobočkách nebo k zaslání poštou, vás mimo jiné seznámí s procesem vzniku nové koupelny od návrhu až po realizaci. Nechybí možnosti 3D návrhu, distribuce i realizace. Již po přečtení prvních stránek zjistíte, že magazín může být pro vás velmi cenným pomocníkem. Posuďte sami dle názvu jednotlivých kapitol: Koupelna roste s obyvateli, Kde se rodí nové nápady, Nadčasová elegance, Optické hrátky s prostorem, Místa není nikdy dost, Budiž světlo, Elektronika ve službách hygieny, Čisté teplo a další. Z toho je patrné, že na 140 stránkách najdete mnoho zajímavých informací, čerpajících z letitých zkušeností odborníků z mnoha oblastí. Ten první krok ale musíte učinit vy. Zastavte se v některé z poboček a odneste si kromě inspirace i nový magazín Speciál Ptáček.

Ptacek.cz, Koupelny-ptacek.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem