Práce na zahradě je hodně, trávník roste rychlým tempem a vy potřebujete pohodlně posekat a ušetřit tak svůj čas a příliš se nenadřít? Od 25. května do 12. června 2015 jste mohli na našich webových stránkách soutěžit o zahradní sekačku od Mountfieldu. Již známe výherce. Z došlých odpovědí jsme vylosovovali pana Karla Sixtu z České Třebové. Gratulujeme!

Vítězi zahradní sekačky, panu Karlu Sixtovi, gratulujeme!

 - SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA -

JAK NA TO - PRAVIDLA

1) Musíte být registrován přihlášen v době hlasování na www.mujdum.cz.

2) Musíte zodpovědět správně anketní otázku níže, která Vás zařadí do slosování.

Anketa:

Jaký záběr má sekačka MTF 4820 PDBW?

O CO SOUTĚŽÍME?

Benzínová sekačka MTF 4820 PDBW

Benzínová sekačka MTF 4820 PDBW

Benzínová sekačka MTF 4820 PDBWTento model je vybaven spolehlivým motorem 625 Series o výkonu 5 HP z produkce předního světového výrobce Briggs&Stratton. Speciálně vyvinutý tvar šasi společně se širokým odhozovým tunelem zajišťuje perfektní odhoz posečené trávy. Sekačka disponuje kvalitním kombinovaným košem, v němž dokonale proudí vzduch a tím je zaručen špičkový sběr sečené trávy.

Více na www.mountfield.cz.

Vyhlášení vítěze

Ze správných odpovědí vylosují zástupci společnosti Business Media CZ, s.r.o. pod dohledem zástupce společnosti Mountfield a.s. jednoho výherce zahradní sekačky MTF 4820 PDBW. O výhře bude výherce informován do 14 dnů na email, pod kterým je registrovaný na www.mujdum.cz.

Soutěž potrvá od 25. května do 12. června 2015 do půlnoci!

Zodpovězením anketní otázky souhlasí hlasující se zařazením svého registrovaného kontaktního emailu na www.dumabyt.cz do soutěže a využitím pro společnost Business Media CZ, s.r.o. a společnost Mountfield a.s. .

logo MessengerPoslat Messengerem