Velká rodina i jednotlivec s láskou k dobrému jídlu potřebují ke svému životu chladničku. Není to jen spotřebič. Vzhledem ke své velikosti je to nepřehlédnutelná část vybavení domácnosti. Proto je také důležité, jak vypadá. Pokud si budete zařizovat novou kuchyni, měli byste určitě zohlednit novou řadu chladniček Samsung Chef Collection.

Chladnička Samsung, detailKombinovaná chladnička RB41J7899S4/EF v designu s příznačným názvem Kitchen Fit spojuje výhody vestavných spotřebičů s volně stojícími a bude vévodit vaší kuchyni. Její nerezový povrch dokonale splyne s moderní kuchyňskou linkou. Dvířka mrazáku začínají na úrovni spodních dvířek kuchyňských skříněk a elegantní rukojeť Ice Blue, která vydává stylové modré světlo, funguje také jako osvětlení při otevření mrazáku.

Chladnička Samsung, detailChladničky Samsung v designu Kitchen Fit nabízejí oproti vestavným spotřebičům až o 30 % (90 l) více prostoru díky technologii Space Max. Pokud přemýšlíte, zda si pořídit vestavný či volně stojící model, pak to designéři společnosti Samsung touto modelovou řadou vyřešili za vás.

Právě velkorysý prostor a inteligentní vnitřní uspořádání vás upoutá na první pohled. Nastavitelné dveřní přihrádky a výsuvné police, anebo speciální boxy s precizní kontrolou teploty, jsou výsledkem spolupráce se světovými šéfkuchaři, kteří se na vývoji spotřebičů Samsung podíleli.

Chladnička Samsung, detailKlíčovým faktorem pro udržení čerstvosti potravin je konstantní teplota uvnitř chladničky, o kterou se stará technologie No Frost, jenž zcela zabraňuje námraze. Tím zároveň i šetří energii, neboť s každým milimetrem námrazy stoupá spotřeba chladničky o 10 %.

Samsung vybavil řadu Chef Collection také kovovým plátem umístěným na zadní stěně. Tzv. Metal plate nejen, že dodává spotřebiči punc profesionality, ale hlavně do sebe akumuluje chlad a tím pomáhá udržovat stálou teplotu.

Chladnička Samsung, detailOddělené proudění vzduchu zvlášť pro mrazák a chladničku tzv. Twin Cooling Plus systém, udržuje žádoucí vlhký chladný vzduch v chladničce a mrazivý suchý v mrazáku. O maximální čerstvost choulostivých potravin, jako jsou maso a ryby, se postará speciální zásuvka Chef Zone. Zde je udržována konstantní teplota - 0,5 °C, kterou šéfkuchaři považují za ideální k uchování té nejlepší chuti a struktury. Díky tomu zůstanou maso a mořské plody čerstvé až do jejich dalšího zpracování.

Chladnička Samsung, detailPři přípravě masa oceníte hygienickou marinovací misku Chef Pan z nerezové oceli. Můžete ji používat k přípravě, uskladnění a pečení potravin, a potom ji vložíte přímo do pečící trouby či myčky.

Nekupujte si jen spotřebič, pořiďte si do kuchyně partnera, se kterým bude život jednodušší.

Více informací najdete na www.samsung.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem