Potřebujete vyrobit malé množství krabic a nechat si je rovnou potisknout? Nebo hledáte řešení jak jednoduše a bezpečně zabalit své kvalitní a drahé zboží při přepravě do designového obalu? Neustále se zvyšující počet e-shopů sebou přináší také zvýšenou poptávku po kvalitních lepenkových obalech. Kartonová krabice je jedním z obalů, který hraje při balení zboží prim. Každý e-shop dbá na obal, ve kterém zasílá zboží k zákazníkům, protože jeho role při bezpečném doručení je obrovská.

Digitální potisk dá krabicím šmrnc

Na každý druh výrobku se najde krabice, kterou navíc můžete nechat potisknout svým vlastním motivem nebo firemním logem. Konečný obal pak dostává hned jiný punc a působí na zákazníka důvěryhodněji než „no name“ krabice. Nemusí se jednat pouze o obaly pro zásilkové obchody. I retailoví prodejci tento full servis výroby a potisku kartonových obalů jistě ocení. Digitální potisk krabic sebou přináší hned několik výhod. Dají se realizovat zakázky už od velmi malého počtu kusů. Nejste omezeni zbytečně velkým počtem kusů. Nezatíží vás dodatečné náklady na výrobu tiskových štočků a nasvícení síta. Ušetříte a přitom dostanete vysoce kvalitní provedení potisku, srovnatelné s kvalitou fotografie.

Kvalitní kartonový obal s digitálním potiskem nebo krabice s pěnovou fixací?Na Paketo.cz vám vyrobí a potisknou jakoukoli krabici nebo krabičku z vlnité lepenky, hladké lepenky nebo barevného grafického papíru. Záleží jen na vašich požadavcích.

Vyzkoušejte i další speciálky – poštovní krabice s pěnovou fixací

Kvalitní kartonový obal s digitálním potiskem nebo krabice s pěnovou fixací?Chcete designový obal nebo vás jen prostě nebaví neustálé kombinování obalů a různých druhů výplní? Tak vyzkoušejte nový druh poštovních krabic, krabičky s pěnovou fixací. Jedná se o kartonové poštovní krabice, které jsou uvnitř opatřeny integrovanou pěnou (molitanem neboli molitanovými nopky). Krabičky jsou okamžitě připraveny k použití. Už žádné kombinace několika druhů balicích materiálů. Integrovaná pěna křehké zboží uvnitř bezpečně ochrání. Je ideální pro zasílání elektroniky, mobilů, fotoaparátů, tabletů nebo třeba parfémů. Krabičku už není nutné nijak dále vyplňovat. Prostě jen produkt vložíte dovnitř, uzavřete, popřípadě přebalíte balicím papírem. A je hotovo. Zboží je chráněno ze všech stran nopkovým molitanem. Navíc bezpečnost znásobuje kraftové provedení kartonové krabice. Kvalitní kraftová lepenka chrání před tlakem vertikálním i horizontálním. Funguje jako přirozený tlumič nárazů. A co další typy a možnosti kartonových obalů pro vaše výrobky?

Podívejte se na kompletní nabídku! E-shop s obalovými materiály, kartony a krabicemi, www.paketo.cz, nabízí téměř 1000 druhů různých krabic, lepicích pásek, obálek, sáčků, pytlů a dalších druhů obalů. Při nákupu většího množství získáváte automaticky množstevní slevy. Při objednávce nad 1500 Kč bez DPH je dokonce DOPRAVA ZDARMA!

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem