Pořádáte svatbu nebo oslavu a sháníte krabičky na dorty a výslužky? Chystáte hotelovým hostům jídlo s sebou na cestu do odnosek? Máme pro vás tip, jak jídlo zabalit do krabičky originální a elegantní. Klasické bílé cukrářské krabice zná každý a řekněme si narovinu, jsou už dost stereotypní. Ovšem krabičkou praktického tvaru s uchem pro odnos, v několika barevných variantách a za dobré peníze, to už se opravdu vyplatí. Oslníte a zároveň zabalíte, co potřebujete. Dorty, cukroví, zákusky, chlebíčky i další druhy jídla.

Krabice na víno všech tvarůKrabičky na potraviny a výslužky se velmi dobře skládají. Koupit můžete hned několik barevných provedení. Klasickou bílou, přírodní hnědou, vínovou nebo modrou. A pokud si z těchto barev nevyberete, je možné si nechat vyrobit rozměr i barvu na míru. Navíc i s potiskem! Při dnešní přesycenosti trhu službami a výrobky je velmi důležité dokázat se odlišit od konkurence. Zde se vám tato příležitost přímo sama nabízí.

Krabice na víno všech tvarů

Krabice na víno všech tvarůTakže cukroví i večeři už máme sbalenou a co takhle originálně zabalit víno nebo několik láhví vína pro firemního klienta, zaměstnance nebo jen tak, jako dárek pro přítele? Pro tyto příležitosti existuje hned několik řešení. Krabičky na víno plní funkci jak dárkovou tak ochrannou. Přitom se jedná o obyčejný karton, který je probarvený nebo zůstává čistě přírodně hnědý a přesto má stále své kouzlo.

Krabice na víno různých tvarů a velikostí. Na jednu láhev, dvě, tři i čtyři láhve vína. S rozměry i technickým řešením krabice vám pomohou konstruktéři na Paketo.cz, bezplatně na zelené lince 800 990 100. Dokážou vám vyrobit krabici na míru již od velmi malého počtu kusů. Nebudete muset platit výsekovou formu, a tudíž ušetříte tisíce korun. To už je velmi lákavé.

Kvalitní krabice na pizzu se vyplatí

Krabice na pizzuTaké pizzerie zažívají svůj boom v roznášce pizzy. Je stále více zákazníků, kteří si chtějí ušetřit cestu do restaurace a raději si objednávají pizzu domů. Pak nezbývá, než pizzu ještě horkou v nepoškozeném stavu doručit co nejrychleji. Jistě jste se někdy setkali s nekvalitními pizza krabicemi. Vybalíte pizzu, která na vás nevzhledně kouká, protože je většina surovin přilepená na víku krabice. Chuť každého rychle přejte a následně také rychle přecházíte k jiné restauraci. Takže nezbývá, než vsadit na kvalitu obalu a pořídit kvalitní krabice na pizzu. Ačkoli se to nezdá, tak obal je právě tou třešní na dortu, díky kterému se k nám dostávají potraviny čerstvé, nepoškozené a lahodné. A to nejen z restaurací.

Odlište se od konkurenční restaurace, cukrárny nebo hotelu. Vtiskněte své svatbě nebo oslavě originalitu a vyzkoušejte gastro krabičky od Paketo.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem