Pryč je doba nevzhledných termostatů pro ovládání teploty podlahového topení. Společnost TECE představuje první ovladače teploty v moderním skleněném provedení a hned ve 3 barevných variantách.

Moderní skleněný vzhled a 3 barevná provedení – černá, bílá a oranžová, to je termostat TECE.První designové termostaty jsou tu!

Společnost TECE se rozhodla prolomit mýtus, že termostat pro podlahové vytápění musí být bílá plastová krabice. Nyní je možné zakomponovat prostorový termostat jako designový prvek každého domu či bytu a není nutné ho schovávat do tmavých zákoutí. Moderní skleněný vzhled a 3 barevná provedení – černá, bílá a oranžová, to je termostat TECE. Další průlomovou inovací je skutečnost, že termostaty lze zapojit jak bezdrátově, tak i klasickou metodou pomocí drátu, u obou variant při napětí 230 V. A rozměry? Průměr 105 mm a hloubka 27 mm.

Černá je krásná!

Černá verze TECElux bude originálním prvkem ve Vaší koupelně.

Inovativní technologie TECElux je nyní k dispozici i v černé barvě. Buďte první, kdo si tuto novinku pořídí!

TECElux je složen z inteligentního montážního rámu a designové skleněné krycí desky s integrovaným elektronickým ovládáním. Uživatel jednoduchým způsobem změní výšku celé toalety v rozsahu 8 cm a přes instalovaný uhlíkový filtr jsou odsávány nepříjemné pachy přímo z klozetu. Na TECElux dokážete dodatečně nainstalovat jakoukoli sprchovací toaletu a bidetové sedátko bez nutnosti stavebních úprav.

Černá verze TECElux bude originálním prvkem ve Vaší koupelně. Černé sklo vynikne jak na bílé stěně, tak i na jasných barevných stěnách. TECElux v černé barvě přinese do Vaší koupelny nádech elegance. Díky tomuto nevšednímu vzhledu toalety se stane Vaše koupelna jedinečnou.

Možnost vhazování WC tablet do splachovací nádržky

WC tablety zajišťují vaší toaletě stálou vůni a snižují riziko množení bakterií na keramickém klozetu.A jak je u TECE zvykem, vhazování tablet je velice jednoduché a vhodné pro všechna tlačítka.

Jak na to? Stačí vyměnit kryt revizního otvoru u vašeho předstěnového montážního prvku TECE za kryt s možností vhazování tablet a je hotovo. Tabletu pak můžete do nádržky vložit jednoduchým odklopením ovládacího tlačítka a vsunutím do speciálního otvoru. Vkládání tablet je možné instalovat do všech předstěnových montážních prvků TECE a dokonce pro všechna ovládací tlačítka včetně série TECEsquare a TECEloop zapuštěných do obkladu.

Více informací o výrobcích TECE naleznete na webových stránkách www.tece.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem