Chcete si pořídit novou myčku na nádobí? Záleží vám na kvalitě, ale máte omezený rozpočet? Nevěšte hlavu. Kvalitní spotřebič nemusí být vždy drahý. I za menší obnos si můžete pořídit myčku, která vám bude efektivně a bezporuchově sloužit dlouhá léta. Firma Beko patří k největším výrobcům myček v Evropě. Přečtěte si, co vám můžou myčky Beko nabídnout. Dozvíte se také, proč jsou mezi spotřebiteli velmi oblíbené.

(KOMERČNÍ PREZENTACE)

Beko dobývá Evropu

Turecká společnost Beko je na českém trhu od roku 2005. V jejich nabídce najdete lednice, mrazáky, pračky, sušičky, mikrovlnky a mnoho dalších spotřebičů. Jedním z nejoblíbenějších produktů této značky jsou myčky na nádobí. Beko se zaměřuje na kvalitu výrobků, jejich variabilitu a moderní design. Vyrábí spotřebiče, které perfektně zapadnou do každé domácnosti.

Jaké jsou hlavní přednosti myček Beko

Vestavná myčka BEKO DIN 28423 (Zdroj: alza.cz)1. Příznivý poměr ceny a kvality – pokud hledáte prakticky zaměřenou myčku s jednoduchým ovládáním, jste na správné stopě. Myčky Beko vás příjemně překvapí svou velmi příznivou cenou. Nejdražší modely stojí okolo 14 tisíc korun. Nicméně většina modelů se dá pořídit za částku do deseti tisíc korun.

2. Beko nabízí široký výběr vestavných i volně stojících myček. Vybrat si můžete myčku se standardní šířkou 60 cm i úzkou myčku o šířce 45 cm. Nabízí tedy ideální řešení pro všechny.

3. Myčky Beko jsou úsporné. Chcete si pohlídat nejen pořizovací náklady, ale také náklady na provoz? Záleží vám na životním prostředí? Většina modelů myček Beko jsou v energetické třídě A++*, nejnovější pak v A+++*.

4. Inovativní technologie – v porovnání s konkurencí jsou použité technologie méně pokročilé, ale to jim nic neubírá na jejich funkčnosti a praktičnosti. Beko přichází s řadou inovativních prvků, které jsou pro něj typické. Proto při mytí v myčce Beko můžete využívat například technologii AquaIntense*, což je přídavné rameno s rotační tryskou. To zvyšuje tlak vody a tím se zvyšuje účinnost mytí. Velmi užitečný je také samočisticí filtr EverClean* nebo Glassshield*. Díky funkci Glassshield nedochází k poškrábání nebo zašednutí skla. Nádobí se totiž oplachuje nezměkčenou vodou.

5. V některých modelech je zabudován ionizátor vzduchu IonGuard*. Z myčky vytáhnete vždy hygienicky čisté nádobí. Díky vysoké teplotě vody při mytí i vody při oplachu nedochází k šíření bakterií a choroboplodných zárodků. Ionizátor navíc zneutralizuje nepříjemný zápach.

6. Nemusíte se bát, že vyplavíte sebe nebo sousedy. Myčky Beko disponují funkcí AquaStop*, která zabrání vytečení vody ven.

7. Nejsou hlučné. Jejich hlučnost je naprosto přijatelná a většina modelu se pohybuje v intenzitě od 43 do 47 dB.

8. Umyjí 10 až 14 sad nádobí.

9. Velmi jednoduše se instalují. Jsou vybaveny SelFit* a FlexFit* panty. Díky nim se myčka snadněji zabuduje do vaší kuchyně.

*Tyto funkce najdete pouze u vybraných modelů. Nejsou automatickou součástí všech modelů myček Beko.

Praktičnost vždy na prvním místě

Myčky Beko vás příjemně překvapí nejen svou přívětivou cenou. Jejich ovládání je velmi jednoduché a nabízejí řadu praktických funkcí, které budete denně využívat. Příjemným bonusem je jejich úspornost a kvalitní zpracování s důrazem na moderní design.

Myčky Beko jsou ideálním řešením pro spotřebitele, jejichž hlavním kritériem je kvalita za rozumnou cenu.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem