Koupelna by měla být místem pro relaxaci, místem, kde se cítíme dobře a které plně vyhovuje našim specifickým potřebám. Produkty série CONNECT FREEDOM jsou primárně určeny pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace nebo osoby s nadváhou, které nechtějí již žádné kompromisy týkající se designu.

Součástí řady Connect Freedom jsou například dva typy klozetů.Součástí řady Connect Freedom jsou například dva typy klozetů, které jsou navrženy tak, aby vyhověly potřebám nadprůměrně vysokých osob nebo osob s omezenou schopností pohybu či uživatelů, kteří trpí nadváhou. Zvýšený klozet o šest centimetrů usnadní použití WC nejen pro ty, kdo jsou hodně vysocí, ale i těm, kteří mají například chronické problémy se zády.

Druhé WC pro uživatele se specifickými potřebami je zase v porovnání s běžnými toaletami o 9 cm širší a je určeno pro ty, kdo vzhledem ke svým tělesným proporcím mají vyšší nároky na prostor. Obě toalety jsou k dispozici jak v závěsné, stacionární nebo kombi verzi.

Nabídku řady Connect Freedom doplňují umyvadla, která byla také navržena s ohledem na maximální pohodlí a uživatelskou přívětivost.Nabídku řady Connect Freedom doplňují umyvadla, která byla také navržena s ohledem na maximální pohodlí a uživatelskou přívětivost. Tvar umyvadla umožňuje podjezd osoby na vozíku. Umyvadla jsou k dispozici v šířce 600 nebo 800 mm (600 milimetrová varianta je na vyžádání k dispozici i bez přepadu).

Řada Connect Freedom se vyznačuje nejen maximálním komfortem, ale i stylovým designem, který osloví každého.

Ideálním doplňkem k řadě sanitární keramiky Connect Freedom jsou umyvadlové baterie Connect Blue s jedinečnou technologií IdealPure, která omezuje obsah niklu a olova v protékající vodě. Voda, která protéká vodovodními bateriemi s technologií IdealBlue, se nikdy nedostane do kontaktu s pochromovanými nebo poniklovanými částmi vodovodní baterie; měděné přítokové trubice nejsou pokovené z vnitřní strany a všechny ostatní průtokové cesty jsou vyrobeny ze speciálních plastů.

Technologie IdealBlue předběhla a překročila požadavky všech příslušných směrnic pro pitnou vodu v rámci EU.Technologie IdealBlue předběhla a překročila požadavky všech příslušných směrnic pro pitnou vodu v rámci EU. Kolekce vodovodních baterií Connect Blue byla navržena ke snížení objemu používané vody a tedy energií a to díky technickým doplňkům jako je kartuš Click, omezovač průtoku vody a také díky skutečnosti, že v tělese samotné baterie je při uzavření průtoku méně vody.

Kontakt

www.idealstandard.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem