Hledáte nový impuls pro svou kuchyni či jídelnu? Představujeme Vám nový sortiment kuchyňských doplňků firmy Matějovský. Nově v nabídce naleznete bavlněné kuchyňské utěrky, stylová prostírání nebo dárkové sety.

Kuchyňské utěrkySoučástí prémiové řady Matějovský Collection jsou froté utěrky ze 100% bavlny v provedení tzv. vaflového vzoru. Utěrky jsou zdobeny krásnými výšivkami s motivy ovoce, cukrovinek nebo jiných rostlin či pochutin, které jsou neodmyslitelně spojeny s kuchyní. Set obsahuje dva kusy barevně sladěných utěrek (viz. obrázek). Kvalitní přírodní materiál zaručuje hebkost a přirozenou savost, pestré syté barvy navíc prozáří každý okamžik strávený v kuchyni. Utěrky jsou proto ideálním pomocníkem do každé domácnosti.

Designové utěrkyNejžhavější novinkou kuchyňského programu jsou exkluzivní designové kuchyňské utěrky. Stanou se nejen praktickým, ale také elegantním doplňkem vaší kuchyně. Stoprocentní hladký bavlněný materiál, ze kterého jsou vyrobeny, má pevnou strukturu, a tudíž výborné savé vlastnosti. Nejmodernější technologie poskytují mimořádný detail tisku a stálé barvy. Kolekce s motivy světových velkoměst je laděna do „vintage“ stylu, který sluší jak moderním, tak klasickým interiérům. Dárkově balený set obsahuje dvě tematicky sladěné utěrky.

Prostírání (horká čokoláda)Každodenní stolování vám zpříjemní moderní a stylová prostírání. Jsou velmi praktická, mají zaoblené hrany a matný hladký povrch, který se snadno udržuje. Nejrůznější motivy se hodí pro každou příležitost. Nabídka je opravdu široká, vybrané vzory také můžete pohodlně sladit s jinými výrobky – např. s povlečením, obrazy, nebo závěsy.

Veškeré zboží je připraveno skladem, na svou objednávku nečekáte dlouho! Firma Matějovský si zakládá na kvalifikovaném a profesionálním servisu a můžete se na ni vždy s důvěrou obrátit.

Kontakt

E-shop: www.povleceni-matejovsky.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem