Spousta lidí sní o vlastním bydlení, ať už jde o chalupu, rodinný dům, nebo byt. Pokud nedosáhnou na splnění snu vlastními financemi, jako další varianta se nabízí využití hypotéky.

Z množství jednotlivých nabídek stojí rozhodně za připomenutí Svobodná hypotéka České spořitelny, jejíž devízou je výrazná míra flexibility, nízká úroková sazba a žádné zbytečné poplatky. Nic Vám proto nebude bránit bezpečně koupit vlastní nemovitost, realizovat výstavbu, modernizaci nebo rekonstrukci.

Hypotéku získáte bez poplatků za vyřízení. U bytů se nabízí on-line ocenění zdarma. Při výstavbě můžete peníze čerpat rychle a bez předkládání faktur. Česká spořitelna Vám nabídne finance až do 100 % hodnoty nemovitosti. Nemusíte platit nic ze svého. Spořitelna ocení Vaši nemovitost a poskytne Vám peníze v plné výši.

Finanční prémie za věrnost

Dalším lákadlem jsou výhodné a garantované úroky. Při sjednání hypotéky na déle než 20 let a při volbě tří- až pětileté fixace úrokové sazby dostanete úrokové zvýhodnění 0,3 % a navíc finanční prémii za věrnost pro každé další období fixace. Spořitelna dává na výběr – buď si můžete nastavit pevnou úrokovou sazbu, nebo naopak nízkou proměnnou úrokovou sazbu. Dosáhnout na další slevu z úrokové sazby ve výši 0,5 % není také nic nepřekonatelného. Stačí hypotéku splácet z aktivního osobního účtu u České spořitelny.

Nastavení splátek – žádný problém

Pokud jde o splácení hypotéky, to si můžete nastavit podle svých vlastních potřeb. Pomocí služby Variabilita splátek si lze podle své aktuální finanční situace snížit nebo zvýšit výši splátek až o 30 %.

Samozřejmostí je v České spořitelně kvalitní poradenství. Vyškolení specialisté Vám pomohou hypotéku nastavit přímo na míru. V této souvislosti Vás upozorní na možná úskalí a provedou celým procesem. Pokud už máte hypoteční úvěr u jiné banky, pak není nic jednoduššího než ho nahradit výhodnější hypotékou právě od Spořitelny. Nemusíte dokládat příjmy ani nový odhad nemovitosti. Spořitelna navíc garantuje příznivou sazbu až na rok dopředu.

Co dalšího ještě Česká spořitelna nabízí? Zprostředkuje Vám podporu státního bydlení a připraví podklady pro daňové zvýhodnění. Dále Vám poskytne cenově výhodné pojištění schopnosti splácet. Při jeho zřízení získáte slevu 0,2 % z úrokové sazby.

Kontakt

www.hypotecnicentrum.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem