Vysoká míra čistoty, o níž se centrální vysavač spolehlivě stará, i stejně často zdůrazňovaná kvalita ovzduší v obytném prostředí centrálním vysavačem zaručovaná, jednoznačně splňují nároky kladené na zdravý životní styl.

Ještě pevnější záruku, že obyvatelé rodinného domu či bytu se budou za všech okolností opravdu pohybovat v čistotě a dýchat zdravý vzduch, dává spojení centrálního a robotického vysavače. V podání špičkových centrálních vysavačů ELECTROLUX a BEAM, dál posílených robotickým vysavačem ROBO, jdou v premiéře svého druhu vstříc spotřebitelům prostřednictvím společností SMART-VAC a BEAM ČR.

Vzpomínaní dodavatelé špičkových centrálních vysavačů zařadili robotický vysavač ROBO nově do škály prvků volitelné doplňkové výbavy centrálních systémů Electrolux a BEAM. Uživatel tak získává možnost přednosti svého vysavače dále rozšířit. Robot při úklidu provede všechno, co se od pomocníka této kategorie očekává.

Všechno je na robotovi

Stojíme před jediným robotickým vysavačem napojeným na vysavač centrální a máme tu čest se zařízením integrujícím všechny přednosti obou systémů. Znamená to, že robot si zachovává svoji samozřejmou schopnost pracovat automaticky, navíc prostřednictvím příslušné aplikace ovládán dálkově. Bude tedy pracovat i bez přítomnosti obsluhy. Přičemž ta vzdálená obsluha potřebně upraví požadované postupy. Nastaví plán čištění, upraví sací výkon, vybere režim… A pokud si něco nepamatuje, či potřebuje zadání upřesnit, prostě sáhne do historie čistících cyklů. Pak už je skutečně všechno na robotovi.

Ten se pustí do práce s robotickým nasazením, robotickou důsledností a všemi dalšími robotickými vlastnostmi. Vybaven senzory ochrany proti překážkám, či dokonce pádu, jede a jede. Dostane se skoro všude, má podjezdovou provozní výšku pouhých osm centimetrů. Když bude potřeba a je patřičně naprogramován, zapojí také mop pro vytírání. Poradí si s každým povrchem, ať se pohybuje po koberci, dlažbě, vinylu, dřevě či kdekoli jinde. Přesnost práce kartáčů a sací síla robota vedou k odstranění i těch nejdrobnějších nečistot. Když robotovi dojdou síly, automaticky se dobije. Ale co když je plný prachový kanystr?

Robotický vysavač ROBO charakterizuje množství sympatických vlastností

Všechno je na centrálu

S plným prachovým kanystrem obvykle všechny schopnosti obvyklého robotického vysavače končí. Ale v tomto případě vstupuje do hry centrál!

Kouzelná symbióza centrálního vysavače s vysavačem robotickým je založena na schopnosti centrálu zajistit prostřednictvím svého vysokého sacího výkonu nejen dokonalé vyprázdnění prachového kanystru robota, ale také o stejně kvalitní vyčištění jeho pracovních součástí. Robot se prostě v potřebnou chvíli dostaví do doku napojeného na zásuvku centrálního vysavače, čímž aktivuje samočistící proces. Speciální technologie zajistí automatický průchod nečistot z kanystru robota do potrubního systému centrálního vysavače. Děje se tak s obvyklou vehemencí centrálu, takže se postará rovněž o robotův kartáč a jeho filtry.

Uživatelé této kombinace nepřijdou s prachem vůbec do kontaktu. ROBO je kompatibilní se všemi zásuvkami centrálních vysavačů. A je samozřejmé, že integrace s robotem platí pouze v požadovanou chvíli, spojení vůbec neznamená, že by centrální vysavač, až nastane nutnost skutečně hloubkového úklidu, nemohl konat samostatně.

Co zdobí ROBO

Jediný robotický vysavač integrovaný s vysavačem centrálním, nabízený pod obchodním označením ROBO, charakterizuje množství sympatických vlastností. Především výrazně překročil mantinely dosud limitující obvyklé schopnosti těchto úklidových zařízení. Umí se nejen sám dobít a akumulovat potřebnou energii, ale také se zcela bez zásahu obsluhy samostatně zbaví nashromážděných nečistot. A jeho počínání v rámci zbavování se prachu, ve spojení s vysavačem centrálním, je posuzováno jako samočistící.

Jak funguje? Ve zkratce lze říci, že robotem nasbíraný prach je automaticky vyprazdňován přímo do systému centrálního vysavače. Robotický vysavač ROBO je možné aktivovat na dálku speciální aplikací. Takže uklízení lze naplánovat na libovolný čas, kdykoli během dne. A nechat pak zařízení konat v naprosté autonomii.

ROBO váží čtyři kilogramy, má tvar disku o průměru 360 mm a světlou výšku 75 mm. Na jedno nabití pracuje až 100 minut a vysaje při tom zhruba 60 čtverečních metrů plochy.


Více na www.beam.cz a www.smartvac.cz

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem