Kdo by odolal chutným čokoládovým pralinkám nebo šťavnatým želatinovým bonbónkům? Navíc, když jsou uložené v krásně nazdobených veselých dózách. Tímto nevšedním balením můžete vytvořit originální dárek, nebo jen potěšit vaši rodinu veselým mlsáním. Takovému sladkému překvapení se prostě nedá odolat.

Kdo by odolal chutným čokoládovým pralinkám nebo šťavnatým želatinovým bonbónkům?CO BUDETE POTŘEBOVAT

Skleněnou dózu s víkem, bílý popisovač na sklo, malé červené knoflíky nebo třpytivé kamínky, pinzetu, vteřinové lepidlo (např. Loctite Super Attak Style).

JAK NA TO

První dóza

Na dózu napíšeme v různých jazycích a druzích písma vzkaz.Srdíčka vyplníme červenými knoflíky. Knoflík chytíme do pinzety a naneseme na něj malou kapku lepidla, ihned přiložíme na místo. Kolem hrdla uvážeme stuhu a pohár naplníme sladkostmi.1. Na dózu napíšeme v různých jazycích a druzích písma vzkaz. Když se jedná o dárek, tak například miluji tě a nakreslíme srdíčka, nebo můžeme zvolit různé oblíbené citáty.

2. Srdíčka vyplníme červenými knoflíky. Knoflík chytíme do pinzety a naneseme na něj malou kapku lepidla, ihned přiložíme na místo. Kolem hrdla uvážeme stuhu a pohár naplníme sladkostmi.

Bude se vám hodit

Lepidlo Loctite Super Attak Style je ideální vteřinové lepidlo na dekorování různých menších předmětů, na zdobení umělých nehtů, kabelek apod. Lepený spoj drží okamžitě a na většině povrchů. Po vytvrzení je lepidlo voděodolné, takže lepený předmět můžete mýt i v myčce nádobí

Orientační doporučená cena 79 Kč. Více na www.loctite-superattak.cz.

Co budete potřebovat na druhou (bílou) dózu

Papír, tužku, nůžky, lepicí roller s možností opětovného odlepení (např. Pritt roller), dózu, bílou matnou barvu ve spreji, malé červené knoflíky nebo třpytivé kamínky, pinzetu a vteřinové lepidlo (např. Loctite Super Attak Style)

JAK NA TO

Druhá (bílá) dóza

1. Na papír nakreslíme srdíčko a vystřihneme ho.

2. Na srdce naneseme po krajích lepidlo pomocí lepicího rolleru Pritt.

3. Srdíčko přilepíme do středu na dózu.

Na srdce naneseme po krajích lepidlo pomocí lepicího rolleru Pritt. Srdíčko přilepíme do středu na dózu. Nyní dózu nastříkáme bílou barvou. Stříkáme raději méně a ve více vrstvách, aby barva nestékala. Po zaschnutí barvy papírové srdíčko odlepíme. (lepidlo zůstává na papíře a dóza je čistá).

4. Nyní dózu nastříkáme bílou barvou. Stříkáme raději méně a ve více vrstvách, aby barva nestékala.

Kolem hrdla uvážeme červeno bílou stuhu a dovnitř nasypeme oblíbené sladkosti.5. Po zaschnutí barvy papírové srdíčko odlepíme. (lepidlo zůstává na papíře a dóza je čistá)

6. Okolo srdíčka nalepíme červené knoflíky.

7. kolem hrdla uvážeme červeno bílou stuhu a dovnitř nasypeme oblíbené sladkosti. 

Kontakt

www.loctite-superattak.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem