Kdo by neznal montážní lepidla? Již mnoho let spolehlivě nahrazují hřebíky, šrouby a hmoždinky, udrží vysokou zátěž, práce s nimi je tichá a čistá. To jsou výhody, které montážní lepidla posunuly dopředu a vytvořily z nich nezbytné pomocníky pro profesionály i domácí kutily.

Pattex ONE FOR ALLMontážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL je nejsilnější lepidlo z řady Pattex, má vysokou počáteční pevnost, dokáže udržet během pár sekund až 350 kg na m2. Toto oceníte například přilepení na zdech či stropě. Díky vysoké počáteční pevnosti lepený materiál nemusíte fixovat. Spolehlivě odolává vlhkosti, a proto je vhodné pro lepení v interiéru i exteriéru. Lepidlo dokonce můžete nanášet i na vlhké podklady.

Lepení schodůDokáže lepit cihly, keramiku, beton, dřevovláknité a dřevotřískové desky, sádrokarton, překližku, přírodní kámen (tloušťka min. 10 mm), MDF, dřevo, kov, tvrzené PVC, polystyren, sklo, plasty, a zrcadla. Díky speciální receptuře se hodí i k vyplňování spár v kovových i dřevěných konstrukcích, ventilacích a klimatizacích, kde není vyžadován pohyb spoje.

Lepení parapetuMontážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL bude vynikajícím pomocníkem při lepení široké škály materiálů v bytě, v domě, na chatě či na zahradě. Spolehlivě s ním přilepíte police, zrcadlo, obložení stěn, soklové či podlahové lišty, poštovní schránku, kryty na sloupy atd.

Síla, vysoká počáteční pevnost, a možnost lepení široké škály materiálů, to je nový Pattex ONE FOR ALL.

Více informací na www.pattex.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem