Montážní lepidla jsou nezbytnými pomocníky na stavbě, při rekonstrukcích či opravách. Spolehlivě nahradí hřebíky, šrouby i hmoždinky. Ovšem standardní ovládání pomocí aplikační pistole může být přece jen pro někoho náročné.

Pattex FIX Power se samospouštíPattex FIX Power se samospouštíProto vám představujeme Pattex FIX Power - montážní lepidlo s vlastní spouští. Díky revolučnímu balení nepotřebujete aplikační pistoli. Stačí zmáčknout spoušť a pohodlně nanášet lepidlo. Aplikace je tak snadná, že ji hravě zvládne téměř každý. Toto balení na různé opravy rádi používají i profesionálové, výhodou je totiž okamžitá aplikace. Po zmáčknutí spouště ihned lepidlo aplikujete.

Pattex FIX Power se samospouštíMontážní lepidla jsou spolehlivá, lze je využít pro lepení téměř jakéhokoliv materiálu a jsou vhodná i k lepení těžších předmětů. Lepidlem Pattex FIX Power se samospouští můžete lepit doma, na chatě či na chalupě. Toto lepidlo spolehlivě lepí různé materiály jako je dřevo, keramika, kov, lepenka, překližka nebo polystyren (alespoň jeden z lepených povrchů musí být savý).

Navíc se vyznačuje okamžitou přilnavostí, to znamená, že lepený předmět během chvilky drží na svém místě a nemusíte jej nijak fixovat. Přilepíte s ním poličku na stěnu, věšák na klíče či kabáty, podlahovou lištu atd. Lepidlo Pattex FIX Power se stane vaším spolehlivým a rychlým pomocníkem při různém lepení v interiéru.

Více informací naleznete na www.pattex.cz.

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem