Přemýšlíte o výměně  či pořízení nového topného zařízení, zajímají vás inovace v technologiích? Přečtěte si náš článek, který vás seznámí s moderním způsobem vytápění pomocí tepelných čerpadel.

(Komerční prezentace)

Snížíte své náklady na vytápění

Díky tepelnému čerpadlu Viessmann ušetříte nejen na vytápění, ale také náklady na elektrickou energii. Tepelné čerpadlo totiž dodá stejné množství tepla s výrazně nižšími náklady, tím se skutečná doba návratnosti investice ještě více zkracuje. Nemusíte se obávat ani vysokých nákladů za servis, všichni kvalitní výrobci by měli svým zákazníkům nabídnout 5letou garanci s možností jejího prodloužení, daný servis pak budete mít úplně zdarma.

V letních měsících oceníte funkci natural cooling

O co se jedná? Tepelné čerpadlo dodává nejen levnou tepelnou energii, ale v horkých dnech pomůže vaší domácnost ochladit podobně, jako tomu je u klimatizace. Tepelná čerpadla jsou univerzálním řešením pro váš domov, v zimě spolehlivě zahřeje, v létě ochladí.

Moderní způsob ovládání

Tepelný systém Viessmann přináší nový způsob přístupu a řízení vašeho vytápění. Oceníte možnost mít své čerpadlo kdykoliv a kdekoliv na dosah. Pomocí aplikace Viessmann Vitotrol budete moct ovládat topné systémy pomocí ovládacích prvků Vitotronic. Ovládání je jednoduché, intuitivní a pohodlné, aplikace je k dostání pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS i Android.

Výhodou je rovněž nezávislost tepelných čerpadel na fosilních palivech a přispívání k redukci CO2 a ochraně klimatu. Zvolit si můžete tepelné čerpadlo vzduch-voda či tepelné čerpadlo země-voda.

Zdroj: Tisková zpráva

logo MessengerPoslat Messengerem