Možná, že vám předchozí slova připadají příliš kategorická, ale centrální vysavače jsou z hlediska ostatních vysavačů natolik unikátní a odlišné, že nemají konkurenci. Jejich nejsilnější stránkou je schopnost odvést spolu s nasávaným vzduchem i všechny nežádoucí mikročástice, bakterie, viry a pachy, a to mimo obytné prostory. To žádný jiný vysavač prostě neumí.

Vysoký výkon a dlouhá životnost centrálních vysavačů – záruka 25 let

Kvalita vysávání je určována schopností vysavače nasát do sebe nečistoty, jinými slovy vysavač musí disponovat dostatečným výkonem, jinak musíte stejné místo přejíždět několikrát. Sací výkon vysavače je zhruba jedna třetina jeho udávaného příkonu. Klasické vysavače dnes mají, na základě direktivy EU, limitovaný maximální příkon 900 Wattů, kdy se sací výkon pohybuje kolem 200W. Centrální vysavače žádný limit nemají a jejich sací výkon mezi 600W–1000W se řídí pouze potřebou optimální nutné sací síly s ohledem na velikost uklízené plochy. Tím nasají více nečistot a prachu za kratší dobu, což logicky zase šetří spotřebu energie. Navíc se u HUSKY můžete spolehnout na záruku 25 let na celý vysavačový agregát.

Návrh, montáž a instalace centrálního vysavače

Centrální vysavač se nejčastěji instaluje do novostaveb nebo při rekonstrukci. Možná je i dodatečná montáž do stávajícího objektu, nicméně doporučujeme myslet na rozvody pro centrální vysávání již při stavbě. Samotná instalace centrálního vysavače se pak rozděluje na dvě fáze.

V první fázi se provede pokládka trubního rozvodu již v hrubé stavbě, v době, kdy se provádí i ostatní instalace (elektro, voda, topení). Pro instalaci trubních rozvodů používejte vždy potrubní díly k tomu určené. Mají speciálně upravený vnitřní povrch a aerodynamicky vyřešené přechody mezi jednotlivými fitinkami tak, aby nedocházelo ke ztrátám rychlosti proudění vzduchu a zachytávání prachu a nečistot.

Druhá (finální) fáze pak proběhne kdykoliv v již dokončené stavbě, kdy se provede osazení vysavačových zásuvek, automatické lopatky na smetí a dalších doplňků, včetně nainstalování a připojení vysavačové jednotky k potrubnímu rozvodu systému centrálního vysávání.

Zdroj: Husky

Mimořádná akce na zatrubkování

Váháte, zda udělat přípravu pro centrální vysavač? V HUSKY právě nyní probíhá akce na zatrubkování, nyní pouze za maximální cenu 14 990 Kč s DPH. Tato nabídka je určena pro standardní rodinný dům o velikosti do 150 m2, přípravu pro tři základní bílé vysavačové zásuvky se záslepkou a rámečkem a přívod potrubí pro podlahovou lopatku na smetí, včetně přípravy na připojení k vysavači HUSKY se zárukou 25 let. Nabízená cena obsahuje instalaci trubního rozvodu do 30 m a dopravu do 30 km. Pokud ale máte v plánu postavit větší dům, tak to neznamená radikální navýšení této akční ceny. Centrální vysavač není luxusní zboží za stovky tisíc. Neváhejte a nechte si zpracovat cenovou nabídku, budete mile překvapeni.

Prvotřídní spolehlivý servis

Společnost NEWAG se úspěšně pohybuje na českém trhu už 30 let. Můžete se spolehnout na její vlastní servisní zázemí, poskytované na pobočkách firmy v Praze, Brně a Hradci Králové. Nejen montáže, ale i servisní úkony jsou na pobočkách realizovány proškolenými zaměstnanci. Kromě oblastí, které jsou obsluhovány jednotlivými pobočkami, je kvalitní servis zajištěn certifikovanými smluvními partnery, kteří jsou odborně proškoleni.

Firma Newag provádí servis všech značek centrálních vysavačů, jako jsou například Drainvac, HUSKY, Beam, Duovac, Electrolux, Cyklovac, Smart, Ultraclean, BVC, Axpir, Soteco, DrainVac, Aldes, Eko-Šimko, Elektrens, Nilfisk, Univac, Aertecnica, Euroclean, Thomas, Ultravac, Royal, EnKe a další. Zákazníkům, kteří se obrátí na kterékoliv servisní středisko, bude nabídnuta možnost výměny starého centrálního vysavače za nový, viz následující odstavec.

Starý za nový

Máte doma starší nebo porouchaný centrální vysavač a rozmýšlíte se mezi opravou, nebo nákupem nového centrálního vysavače? Je tu pro váš řešení. Pouze u HUSKY máte nyní jedinečnou možnost získat za váš dosluhující centrální vysavač 5000 Kč jako dotaci na nákup nového centrálního vysavače HUSKY se zárukou 25 let! Výkupní bonus vám bude nabídnut za váš stávající centrální vysavač jakékoliv značky, funkční i nefunkční.

Akce Starý za nový se vztahuje na všechny výše uvedené značky, a mnohé jiné.

Akce velký za malý

Pro stávající rodinné domy a byty nabízí společnost NEWAG akci „velký za malý“ v rámci rekonstrukce stávajícího domu. Zajakýkoliv stávající i přenosný, klasický či robotický vysavač vám bude poskytnuta sleva ve výši 5000 Kč vč. DPH na pořízení centrálního vysavače Husky s 25letou zárukou. Starý vysavač bude ekologicky zlikvidován na náklady dodavatele. Šetřete přírodu a získejte peníze zpět! Jedinou podmínkou pro využití této akce je, že musí jít o stávající objekt,který se rekonstruuje, nebo opravuje, nevztahuje se na novostavby.

Kontaktujte společnost NEWAG.

Více informací najdete na www.husky.cz nebo na infolince 800 139 076.

Zdroj: Marketingové sdělení

logo MessengerPoslat Messengerem