Brány největší stálé výstavy rodinných domů u nás – nového Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy – se otevřely pro veřejnost. Časopis Můj dům u toho samozřejmě nemohl chybět a důkladně prozkoumal všech šest nových vzorových domů i budovu infocentra.

V Nehvizdech u Prahy byl v sobotu 30. 5. 2015 pro veřejnost oficiálně zahájen provoz nového CENTRA VZOROVÝCH DOMŮ, první svého druhu v České republice.Nehvizdech u Prahy byl pro veřejnost oficiálně zahájen provoz nového CENTRA VZOROVÝCH DOMŮ, první svého druhu v České republice. Slavnostní zahájení se konalo za účasti představitelů všech partnerů, kteří se na výstavbě centra podíleli, tedy renomovaných dodavatelů, mezi kterými nechybí například společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je prvním z dodavatelů, který v centru prezentuje své domy. A právě předseda správní rady akciové společnosti CANABA Ing. Jaroslav Kalenda provoz centra oficiálně zahájil.

V Nehvizdech u Prahy byl v sobotu 30. 5. 2015 pro veřejnost oficiálně zahájen provoz nového CENTRA VZOROVÝCH DOMŮ, první svého druhu v České republice.

Inspirace ze zahraničí

Centrum je stálou celoroční výstavou rodinných domů, která je určena nejen pro potencionální stavebníky, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní a přitom dostupné bydlení. Návštěvníci si mohou detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení. V novém centru je možné zhlédnout i rozmanité styly interiérového designu, alternativ vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu apod. Tento unikátní projekt využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu a je svým pojetím naprosto ojedinělým projektem na našem území.

V Nehvizdech u Prahy byl v sobotu 30. 5. 2015 pro veřejnost oficiálně zahájen provoz nového CENTRA VZOROVÝCH DOMŮ, první svého druhu v České republice.

Informace z první ruky

Hned první víkend přilákal do Nehvizd stovky návštěvníků, kteří si v dokončené 1. etapě výstavby centra mohli prohlédnout celkem šest nových vzorových domů. Na své si zde přijdou jak mladé rodiny hledající dostupný rodinný dům s cenou do 1,4 mil. Kč, tak i nároční klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby, od bungalovu po moderní vícepodlažní vilu. V centru je možné si prohlédnout i letošního nositele ocenění Dům roku 2015 – dům CLASSIC City. Součástí nového areálu je Infocentrum, ve kterém odborníci odpovídají na otázky související s pořízením nového bydlení, od výběru domu a jeho projektové přípravy až po financování stavby.

Kontakt

www.cvzd.cz

(komerční prezentace)

logo MessengerPoslat Messengerem